Lavanille

Fönsterlampa guld

Lys upp mörka fönster och rum med fina fönsterlampor

Fönsterlampa guld

En vacker och hängandes fönsterlampa i fönstret skapar liv och ger rummet en skön stämning. I vårt sortiment hittar du en stor mängd av trevliga fönsterlampor som passar i hemmets alla rum. I vårt utbud hittar alltifrån klassisk till modern och trendig belysning. Du kan välja fönsterbelysning från en rad kända designerföretag.

Lys upp mörka fönster och rum med väldesignade fönsterlampor

När hösten och vintern kommer kan det vara dags att uppdatera sina fönster med vackra pendlar. Söker du en exklusiv guldfärgad fönsterlampa föreslår vi att du tar dig en extra titt på serien Pillar från Ebb & Flow. Fönsterlampornas design utmärks av en klassisk form med en kaxig brittisk stil. Fönsterbelysningen levereras med dekorativa tvinnande textilsladdar, som blir extra vackra detaljer. De fina materialvalen tillsammans med dem fina detaljer gör lamporna till oslagbara inredningsdetaljer i rummet. Alexis är en annan trevlig guldfärgad fönsterlampa i sammet. Den enfärgade sammeten gör rummet exklusivt, mjukt och hemtrevligt på samma gång. Fönsterlampans retroinspirerade stil gör sig fint i det moderna hemmet.

Glöm inte att komplettera dina guldfärgade fönsterlampor med rätt ljuskällor. För att få rätt sorts ljuskälla är det viktigt att känna till följande ljusgrepp och egenskaper. Watt mäter endast energiförbrukningen och säger ingenting om hur mycket ljus en lampa ger. En 40 Watt glödlampa och en 6 Watt LED-lampa avger ungefär lika mycket ljus men LED-lampan har en väsentligt lägre elförbrukning. Tidigare mätte man ljusstyrka i watt men nu mäts det i lumen. Lumen är måttet som beskriver hur mycket ljusflöde en ljuskälla ger. Genom att ange ljusflödet i lumen kan man direkt jämföra lampornas ljusstyrka. En 40 watt ljuskälla motsvarar ungefär 400-470 lumen.

I denna lampkategori hittar du klassiska och tidlösa fönsterlampor. Här hittar du till exempel Skeppar-serien från Oriva, Notice-serien från PR Home, och den populära Torch från Globen Lighting. Du handlar smidigt, snabbt och tryggt i vår Webshop. Vi samarbetar med Klarna och erbjuder en smidig betallösning i kassan med flera olika betallösningar. Vi hoppas att du hittar en fin fönsterlampa guld i vårt stora utbud av fin fönsterbelysning.