Lavanille

Fönsterlampa metall

Skapa ett trivsamt sken i ditt fönster med snygga lampor

Fönsterlampa metall

Det är dekorativt och mysigt att belysa fönstret, i synnerhet vid den tidpunkten på året som är allra mörkast. Särskilt tomma och mörka upplevs också fönstret efter jul då man har plockat ner all julbelysning. En fönsterlampa i metall är ett bra alternativ om fönstret är för litet och smalt för att en bordslampa ska få plats. Hos La Vanille har vi ett stort fokus och inriktning på väldesignad belysning, armaturer, inredningsdetaljer och möbler.

Vi erbjuder ett brett utbud av hembelysning och utomhusbelysning från kända inredningsföretag. Här hittar du kända märken som Star Trading, Belid, Globen Lighting, och Aneta Belysning. Från Oriva kommer den populära serien Candy som är en vacker liten fönsterlampa i metall med skuret mönster. Fönsterlampan avger en vacker ljusspridning i rummet och finns i flera fina färger som ljusblå, ljusgrön, rosa, svart och vit. PR Home har flera snygga fönsterpendlar i metall som exempelvis serien Ample. Fönsterlampan fungerar jättebra att hänga själv eller i par i ett fönster.

Beställ din fönsterlampa snabbt, enkelt och tryggt hos La Vanille

Fönsterlampans användningsområden är många och du skapar lätt en fin stämning med hängande pendlar. Glöm inte att matcha med levande ljus och övrig punktbelysning i rummet. Vid val av ljuskälla rekommenderar vi att du väljer LED-ljuskällor som är energisnåla och har lång livslängd. Du behöver också bestämma om ljuskällan ska avge ett kallt ljus eller varmt ljus. Ett kallt ljus passar bäst som arbetsbelysning medan ett varmt är mer lämpligt för stämningsbelysning. Hos oss kan du välja mellan en rad olika dekorativa och funktionella ljuskällor från Star Trading, PR Home och Watt & Veke. Är du osäker på vilken ljuskälla du ska välja är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare råd och tips. Fönsterlampor i metall finns i en mängd olika varianter, storlekar, färger och utföranden. Du finner också ett stort utbud av väldesignade taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor. Till din trädgård och altan finns även ett brett urval av snygga lampor för utomhusbruk. 

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille