Lavanille

Fönsterlampa opal

Skapa stämningsfull belysning med vackra fönsterlampor

Fönsterlampa opal

När det gäller hemmets design och utformning är belysning en av de viktigaste och centrala funktionerna för hur vi uppfattar ett rum och hur vi använder det. Ljus spelar en stor roll för vår komfort, lugn och trygghet och vi är alla beroende av det från den riktade skrivbordslampan, till det hemtrevliga ljuset i vardagsrummet, den trevliga utomhusbelysningen och kökets arbetsbelysning. Lampor bidrar till att göra en lugn och avslappnad, skapa en fin atmosfär och framhålla inredningen. 

Helt enkelt går det att förvandla ett hems inredning och möblemang genom att tända ljuset. Opalfärgade fönsterlampor avger ett underbart och bländfritt ljus och passar utmärkt i fönstret, i vardagsrummet eller i entrén. En väl vald opalfärgad fönsterlampa skapar stämning och atmosfär i rummet. Använd den för att ge stämningsfull och mysig belysning i ditt fönster eller för att lysa upp ett mörkt hörn. Fönsterlamporna finns i flera olika material, utföranden, stilar och färgställningar. Hope takskärm är en fin opalfärgad fönsterlampa i munblåst glas som ger ett trevligt och härligt ljus. Lampan passar perfekt att hänga själv i ett fönster. Du behöver endast komplettera med ett takupphänge och du har en komplett fönsterlampa. En av de senaste nyheterna från PR Home är serien August som är en klassisk skomakarlampa i opalfärgat glas. Fönsterlampan gör sig utmärkt i ett fönster men passar också över en mindre köksö.

Hos oss hittar du fönsterlampor till alla rum

Hos La Vanille hittar du mängder av väldesignade fönsterlampor från kända belysningsföretag som Globen Lighting, PR Home, Oriva, Belid, Herstal och Aneta Belysning. Vårt sortiment utökas kontinuerligt med nya spännande produkter och varumärken. La Vanille är din lampaffär online som alltid är öppen när du söker inspiration. Varmt välkommen in och handla opalfärgade fönsterlampor på nätet hos oss på La Vanille. Du har alltid 30 dagars ångerrätt och vi bjuder på frakten när du handlar över 500 kronor. Vi hoppas att du hittar en vacker fönsterlampa opalglas hos oss.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille