Lavanille

​Fönsterlampa silver

Snygga fönsterlampor i silver som ger ett fint ljus

Fönsterlampa silver

I ett normalstort rum behövs mellan fem och sju ljuskällor för att få till en optimal ljussättning. Till fönstret kan du välja att ha en större fönsterlampa silver eller flera mindre hängandes i rad. Efter jul känns våra fönster särskilt tomma och mörka när adventsljusstakar och adventsstjärnor plockas bort. Ersätt din julbelysning med en ny snygg fönsterlampa i silver som lyser upp både inne som ute. Hos La Vanille hittar du fönsterbelysning i både klassisk som trendig design från ledande och välkända varumärken.

Vill du kunna ändra din fönsterlampas utseende tipsar vi om serien Shape från Star Trading. Fönsterlampan finns både som rektangulär och oval form och är gjord i silverfärgad metall. Designen är enkel, stilfull och elegant och du kan lätt ändra fönsterlampans look genom att alternera mellan olika stora och dekorativa ljuskällor. Vill du ha en gnistrande och dekorativ fönsterpendel som ger ett effektfullt sken i fönstret när den är tänd tycker vi att du ska välja Aida från Aneta Belysning.

Stort utbud av vackra fönsterlampor till hemmets alla rum 

Det finns en stor variation på fönsterlampor i silver vilket gör att du lätt kan hitta just din favoritlampa. Beroende på vilken stil du letar efter är vi övertygade om att du kommer hitta det du söker hos oss. Söker du en fönsterlampa i silver med industriell design hittar du många fina lampor från PR Home. De flesta av deras fönsterlamporna är gjorda i råsilver och blir jättefina med synliga och stora ljuskällor. För dig som letar efter en pendel till fönstret med gammeldags och lantlig stil finns serien Skeppar från Oriva. Skeppar är en underbar sekelskiftslampa som passar utmärkt som punktbelysning i fönstret. Hos La Vanille kan du botanisera bland fönsterlampor i silver i olika material, priser och stilar. Välj bland omtycka varumärken som Oriva, Aneta Belysning, PR Home och Globen Lighting. Hos oss kan du handla din fönsterlampa online snabbt och enkelt!

Se alla fönsterlampor här!

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille