Lavanille

Fönsterlampa trä

Rama in fönstret med snygga fönsterlampor som sprider ett mysigt ljus

Fönsterlampa trä

När det börjar mörkna ute är det hög tid är lysa upp inne. Med snygg belysning skapar du en hemtrevlig stämning i rummet. Det är också ett enkelt sätt att förnya hemmet och sätta en ny prägel på rummet. Ett normalstort rum behöver flera olika ljuspunkter som är jämnt fördelade i rummets mörka utrymmen.

Handla moderna och prisvärda fönsterlampor online

Vi erbjuder ett stort urval av högkvalitativa fönsterlampor i olika material, storlekar, färger, design och prislägen. Är du på jakt efter snygga fönsterlampor i trä med industriella inslag hittar du många snygga fönsterpendla från bland annat PR Home och Lene Bjerre. Letar du efter tidlös och klassisk fönsterbelysning i trä finner du snygga modeller från Globen Lighting och Aneta Belysning. Våra fönsterpendlar finns i en rad olika träslag som ask, mangoträ, lönn, teak och valnöt. Du kan också välja mellan olika utföranden som cylinderformade, klotformade, konformade och cirkelformade hängande fönsterpendlar. Hos La Vanille finns många olika alternativ att välja mellan. Du kan även skapa din egen personliga fönsterlampa genom att köpa ett takupphänge eller en diskret lampskärm och sedan komplettera med en karakteristisk sladd och en stor och vacker ljuskälla.

En fönsterlampa trä gör sig fint på många olika ställen i hemmet. Har du en liten och smal fönsterbräda är en hängande fönsterpendel i trä perfekt. Dels är den en snygg inredningsdetalj dels ger den ett välkomnande ljus både inne och ute. Fönsterlamporna i trä är fina som solitärer eller i stor grupp för att skapa en härlig effekt. Hos oss hitta du belysning till hemmets alla rum och behov. Botanisera bland alla våra kategorier inom belysning och finn den perfekta fönsterlampan i trä. Samtliga av våra armaturer är väldesignade och av hög kvalitet. Söker du takarmaturer, bordsarmaturer, väggbelysning eller lampor för utomhusbruk, hittar du allt från svensk till engelsk och tysk design. Hos La Vanille finns många valmöjligheter!

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille