Lavanille

​Golvlampa glas

Golvlampor i alltifrån klassisk till modern stil

Golvlampa glas

Med tillräcklig belysning får du den rätta stämningen och känsla i hemmet. Man bör ha mellan fem och sju olika ljuskällor i ett normalstort rum. Placera gärna en vacker armatur i fönstret för att skapa en fin känsla både inomhus som utomhus. Har du fönsterbrädor i rummet är det snyggt att ställa en liten dekorativ bordslampa på den. Mörka och dunkla hörn lyser du lättast upp med snygga golvlampor i glas.

Välj mellan golvlampor i alltifrån klassisk till modern stil

I vårt sortiment hittar du en mängd olika golvlampor i glas. Du kan välja mellan ofärgat glas, rökfärgat glas, färgargat glas, bubbligt glas, räfflat glas olika färggranna glas. Välja bland kända varumärken som Aneta Belysning, Oriva, PR Home, Globen Lighting och Lene Bjerre. 

Söker du en snygg golvlampa glas med en unik design tipsar vi om lampserien Oda från det tyska varumärket Pulpo. Oda är en serie med golvlampor i glas som garanterat kommer dra allas blickar till sig. Golvlampan är gjord av handblåst glas och har en stor glaskupa som vilar på ett metallstativ. Pulpo är ett relativt ungt designföretag som tillverkar dekorativa och funktionella lampor och möbler. Företaget har också vunnit många fina priser för sitt kunnande inom design och hantverk. Vi vill också tipsa om golvlampan Day som har fyra praktiska skärmar av akryl och som ger ett härligt ljussken. Golvlampans dimmerbrytare är placerad på röret och du kan lätt reglera lampans ljus.

Vi har golvbelysning i många olika stilar alltifrån modern, trendigt, industriellt, retro, lantligt och klassiskt. Vi är relativt säkra att när du har tittat igenom vårt utbud kommer att hitta en golvlampa i glas som faller dig i smaken. Du beställer din lampa enkelt online och får den snabbt levererad till ditt närmsta postombud. Du kan även välja att hämta den i vår butik på Lindomevägen 39A i Billdal. Vi bjuder på frakten när du handlar över 500 kronor och du har alltid öppet köp i 30 dagar. 

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille