Lavanille

Golvlampa koppar

Lys upp ditt rum med snygga funktionella golvlampor

Golvlampa koppar

Golvlampor är mycket användbara ljuskällor då de fungerar både som allmänbelysning, punktbelysning, stämningsbelysning och arbetsbelysning. Funktionella och vackra designergolvlampor hittar du hos La Vanille. Du kan välja mellan höj-och sänkbara golvarmaturer, riktbara lampor, stativlampor och uplighters med både uppåtljus och läsarm. I denna kategori har vi samlat populära märken som Belid, Herstal, Anita Belysning, PR Home, House Doctor, Nordal och många fler.

Stående lampor är användbara ljuskällor då dem passar överallt och lätt kan flyttas runt. Söker du en kopparfärgad golvlampa till vardagsrummet, till tonårsrummet, sovrummet, hallen eller köket kan vi med största säkerhet garantera att du hittar den hos oss.

Lys upp ditt rum med snygga funktionella golvlampor

Kopparfärgade golvlampor skapar värme i rummet och bidrar till en lyxig känsla. Söker du en kvalitetslampa med modern design och som tar för sig vill vi tipsa om golvlampan Butler från Aneta Belysning. Den är gjord i metall och har en vacker kopparfinish. Lampans bågformade design blir ett härligt statement i rummet. Vill du ha en kopparfärgad golvlampa med marin känsla skall du välja Skeppar från Oriva. Golvlampans härliga design i kombination med kopparfinishen är fantastisk.

Det finns många fördelar med golvbelysning. Dem är lätta att flytta runt i bostaden och enkla att installera. Det enda du behöver göra är att sätta i kontakten i eluttaget och sätta i en ljuskälla. Många golvarmaturer har relativt långa transparanta kablar och strömbrytare på lampfoten, vilket gör det lätt att tända lampan och placera den varsomhelst i rummet.

Innan du införskaffar din golvlampa bör du veta vilka tekniska funktioner du eftersträvar, hur många lamphuvuden och vilken energiklass den bör ha. Ljuskällor som drar lite energi bidrar till en låg elräkning i hemmet. Ett gott råd är att lägga ner tid på att hitta rätt ljuskälla till lampan. Det bästa ur miljösynpunkt är att välja LED-lampor som håller länge, drar lite energi och är funktionella. Ett tips är att välja dimmer kompatibla LED-ljuskällor som går att ljusregleras med vanliga dimmers. Glöm ej att stämma av att ljuskällan och dimmern passar ihop.

Hos oss har du en många olika varianter av golvlampor som passar för olika behov. Är du osäker på vilken golvlampa koppar du ska välja, kontakta oss gärna så ska vi försöka guida dig till att finna rätt produkt som passar just dig.

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille