Lavanille

Golvlampa metall

Snygga golvlampor med spännande design och form

Golvlampa metall

Belysning ska bidra till en mysig och skön atmosfär såväl inomhus som utomhus. Förutom allmänbelysning, stämningsbelysning, arbetsbelysning, dekorationsbelysning behövs också punktbelysning.

Vi erbjuder en härlig blandning av designergolvlampor i metall från ledande och välkända fabrikat. Här kan du botanisera bland märken som House Doctor, Herstal, Nordal, Lene Bjerre, Oriva, Belid, Aneta Belysning, PR Home och Globen Lighting med flera. Beroende vad du är ute efter har vi de flesta stilar i vårt sortiment, alltifrån klassiskt, modernt, trendigt, retro, industriellt och minimalistiskt.

Stort utbud av snygga golvlampor med spännande design och form

Golvlampor i metall finns i en rad olika varianter. Du kan välja mellan justerbara, dimmerkompatibla, stativlampor, uplighters och golvfötter. Söker du en bra läslampa till vardagsrummet eller sovrummet rekommenderar vi lampserien Cato från Belid. En lampserie med LED belysning som har en stilren och minimalistisk design. Lampan är både ritad och utformad i Varberg, där Belid har sitt huvudkontor och tillverkning. Den är tillverkad av oxidfärgad blank metall och finns i flera snygga kulörer. I serien ingår även spotlights, vägglampor och bordslampor som är snyggt att kompletterar med. Letar du efter golvbelysning med en industriell touch hittar du många fina från Boråsföretaget PR Home. Deras golvlampor finns i råmässing, råsilver, råkoppar, och antikmässing. Golvlampornas utseende har ett tufft och trendigt utseende och passar i det moderna hemmet.

I vårt stora utbud av inomhusbelysning finner du bordslampor, taklampor, golvarmaturer, vägglampor, lampfötter, lampskärmar, ljuskällor, lamptillbehör, spotlights och plafonder. Vi har även ett gediget sortiment av lampor för utomhusbruk från bland annat PR Home. Vi har ett hundratals av designergolvlampor i metall från väletablerade svenska märken som utländska. Behöver du vägledning och tips med att hitta den perfekta golvlampan i metall är du varmt välkommen att kontakta vår service, som gärna hjälper till. Vi hoppas att du kommer att finna en golvlampa metall i vårt utbud av lampor.