Lavanille

​Golvlampa silver

Golvlampor är fina detaljer som skapar den rätta känslan i rummet

Golvlampa silver

För att rummets belysning ska vara komplett är det viktigt att satsa på både allmänbelysning, stämningsbelysning, arbetsbelysning och mysbelysning. Ett rum bör ha mellan tre och fem ljuskällor. Det räcker inte enbart att ha en taklampa i ett rum utan du bör även placera ut bordslampor, golvlampor och eventuellt vägglampor för att uppnå en bra och behaglig belysning i rummet.

Golvlampor är fina inredningsdetaljer som skapar den rätta känslan i rummet

I vårt noga utvalda sortiment kan du botanisera bland silverfärgade golvlampor i olika material, storlekar, färgställningar, prisnivåer och utföranden. Hos La Vanille kan du beställa kvalitetslampor från varumärken som PR Home, Globen Lighting, Lene Bjerre, House Doctor, Nordal, Belid, Aneta Belysning. Vårt utbud utökas kontinuerligt med nya intressanta varumärken och ett av våra nyaste tillskott är Watt & Veke. Från det märket hittar du golvfoten Jing som är en otroligt dekorativ lampa med ett orientaliskt utseende. Den silverfärgade golvlampan kan med fördel användas med en färggrann sammetsskärm eller en sober enfärgad lampskärm.

Från vårt danska varumärke finner du den silverfärgade golvlampan Xenia som är en exklusiv armatur i mässing med vacker silverfinish. Golvlampans vackra och stilren design gör att den håller i många år och blir ett fint blickfång i rummet. Lene Bjerre är välkända för sina vackra skandinaviska designprodukter med hög kvalitet.

När det gäller ljuskällor ska du välja ljusstyrka efter dina behov. Vill du kunna justera ljuset på golvlampan ska du välja en dimmerkompatibel lampa. Vilken färgtemperatur ljuskällan ska ha är en smaksak men vill du ha ett varmvitt ljus ska du välja en lägre kelvin. LED-lampor har många fördelar som längre livslängd, låg energiförbrukning, är dimmerkompatibla, tänds direkt och tål kyla.

I vårt stora utbud av belysning finner du armaturer för alla hem och behov. Du är välkommen att kika igenom vårt lampsortiment och hitta just din golvlampa som passar just dina behov och önskemål. Kombinera sedan med bordslampor och vägglampor för att skapa den ljusinteriör du vill ha.