Lavanille

​Golvlampa svart

Skapa ett ombonat hem med snygga golvlampor

Golvlampa svart

Lampor är inte endast källor för ljus utan också dekorativa detaljer i rummet som kompletterar den övriga inredningen. Hos oss hittar du ett brett utbud av väldesignade svarta golvlampor från kända designers. I vårt breda utbud hittar du golvarmaturer i olika stilar, färger, utföranden, material och priser.

Skapa ett trivsamt hem med snygga väldesignade golvlampor

I ett rum räcker det inte enbart med en taklampa och bordslampor utan det behövs även punktbelysning i form av golvarmaturer. Vilken golvarmatur man ska välja beror lite på i vilket rum den ska vara och vilket syfte den ska ha. I ett sovrum är det en god idé att satsa på en riktigt bra läslampa som du kan ha bredvid sängen och som även är justerbar i höjdled. Vi har många klassiska läslampor som passar utmärkt i sovrummet som exempelvis serien Frank från Belid. Golvlampan har en tidlös och avskalad design och är försedd med en praktisk LED-belysning som går att dimra med vippbrytaren på lampskärmen.

Till vardagsrummet är det roligt att ta ut svängarna och satsa på en svart golvlampa med karaktär och personlighet. Det finns många snygga produkter att välja mellan och en populär armatur är Ray från Globen Lighting som är ritad med en lekfull design och har en skärm som går att ändra på olika sätt. Golvlampans design är populär och dess moderna form skapar en smakfull stil som tilltalar en stor kundkrets.

Vi har svarta golvlampor för alla hemmets rum och behov. Hos oss hittar du lampor med industriell stil, minimalistisk stil, klassisk och tidlös design och modern och trendig stil. En svart golvlampa ger hemmet en modern stil och passar lätt in i den övriga heminredningen. Kom ihåg att byta ut gamla ljuskällor till moderna LED-lampor. På så sätt sparar du både energi och du behöver inte byta ljuskällor så ofta. Titta gärna igenom vårt stora utbud av LED-lampor från populära märken som Star Trading, PR Home och Watt & Veke.

När du handlar hos oss har du fraktfritt över 500 kronor och alltid öppet köp i 30 dagar. Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda en enkel och smart betallösning i kassan. La Vanille har handplockat det allra bästa ur våra varumärkens golvlampor för att du ska hitta en favoritlampa till ditt hem. Vi hoppas att du kommer att hitta en svart golvlampa hos La Vanille!