Lavanille

​Guldlampa guld

Lys upp mörka hörn med snygga moderna golvlampor

Guldlampa guld

La Vanille har ett stort utbud av eleganta och kaxiga golvlampor från kända märken och designers. Hos oss hittar du lampor i olika stilar som exempelvis industriell-, klassisk-, modern-, vintage-, lantlig-, art deco-, skandinavisk-, retro- och marin stil.

Lys upp mörka hörn med snygga kvalitativa golvlampor

Hos oss kan du botanisera bland golvbelysning i olika material, färger, priser och storlekar. Söker du en guldfärgad golvlampa med skandinavisk design tipsar vi om armaturen Atmosphere från PR Home. Golvarmaturens design är enkel och har en vacker rund cirkulär form i guldig metall. Golvlampans utseende kan enkelt ändras beroende på vilken ljuskälla du väljer. Den skandinaviska inredningsstilen kännetecknas av enkelhet och minimalism där man bryter av med en snygg accentfärg. I vårt utbud hittar du guldfärgade golvlampor från Belid, Herstal, PR Home och Oriva.

Letar du efter en snygg art deco inspirerad golvarmatur i guldig färg rekommenderar vi Pillar som kommer från vårt engelska varumärke Davey Lighting. Golvlampan är gjord i metall med vacker guldfinish och mässing och är försedd med en praktisk LED-belysning. En perfekt lampa för vardagsrummet. En golvlampa guld passar i alla inredningar såväl klassiska som moderna.

Stående lampor är användbara armaturer och kan användas som arbetsbelysning, stämningsbelysning och punktbelysning. Riktbara och justerbara golvarmaturer är perfekta i sovrummet som läslampa. Vill du lysa upp ett mörkt hörn i vardagsrummet kan man placera en guldfärgad golvlampa i ett hörn och rikta ljuset mot väggen och gardinen för att skapa en härlig ljuseffekt i rummet. Små stående lampor fungerar mycket bra som dekorationsbelysning. En gyllene golvarmatur är idealisk att placera under en trappa i hallen för att lysa upp ett dunkelt hörn och belysa en grön växt. Kom ihåg att välja rätt ljusflöde på LED-lampan. Ljusflödet bör vara runt 200–300 lumen för att ge ett varmt och mjukt sken. Ljuskällans färgtemperatur bör ligga mellan 1800–2700 kelvin. Du kan snabbt, enkelt och bekvämt handla golvlampor hos oss så skickas den snabbt till ditt närmsta postombud.