Lavanille

​Julstjärna grön

Inspireras av julstjärnor med vacker design och hög kvalitet

Julstjärna grön

Skapa den perfekta julstämningen med en vacker julstjärna. Hos oss kan du välja mellan ett stort sortiment av vackra gröna julstjärnor i mängd olika design, färgställningar, prislägen och material. Julstjärnorna finns i flera olika varianter. Den vanligaste är kanske de hängandes stjärnorna och bordsstjärnor. På senare år har även batteridrivna stjärnor blivit omåttligt populära. De har många fördelar eftersom de är lättplacerade och kan ställas överallt.

Handla julstjärnor med vacker design och hög kvalitet

Vi har julstjärnor i många olika stilar alltifrån klassiska, traditionella, trendiga och avskalad design. Söker du en färggrann grön julstjärna tipsar vi om serien Siri från Star Trading. Den gröna julstjärnans underbara gröna färg tillsammans med det vackra mönster blir en fantastisk fin kombination. En annan vacker modell är den gröna julstjärnan Velvet i sammet med en dekorativ ljusslinga med små ljuskällor som hänger utanpå julstjärnan.

Vår julbelysning kommer från välkända och ledande varumärken som Watt & Veke, Star Trading, Oriva och PR Home. Glöm inte att julstjärnorna är produkter som snabbt säljer slut och därför är det bra att vara ute i mycket god tid och förboka sina julprodukter. Julstjärnorna finns i många vackra mättade färgnyanser. De är lika vackra tända som släckta och de bidrar till att sprida den perfekta och magiska julstämningen vi alla vill ha i våra hem till jul. Passa även på att komplettera med praktiska lamptillbehör till din julbelysning som sladdar, ljuskällor och dimmer. Vi rekommenderar att du satsar på LED-lampor som har mycket lång livslängd och drar lite energi. Hos oss hittar du också kompatibla LED-ljuskällor som gör det möjligt att reglera ljuskällans ljus med vanliga dimmers. Glöm inte att kontrollera att lampan och ljuskällan passar ihop. Vi hoppas att du kommer hitta en vacker grön adventsstjärna hos La Vanille. Du är välkommen att botanisera i vårt breda och noga utvalda sortiment av julbelysning som har hög kvalitet, är väldesignade och mycket prisvärd.