Lavanille

​Julstjärna guld

Dekorera till advent med vackra julstjärnor

Julstjärna guld

Lagom till första advent är det dags att plocka fram sin julbelysning och skapa julstämning. Dekorera ditt fönster med vackra ljusstakar och julstjärnor. I denna kategori hittar du ett stort och varierat utbud av adventsstjärnor i olika utföranden, färger och storlekar.

Sprid julstämning i hemmet med vackra julstjärnor

Våra adventsstjärnor finns i en mängd olika design. Du kan välja mellan hängandes, ståendes eller adventsstjärnor som drivs av batterier. Julstjärnorna gör sig fint i fönster, ståendes mot en vägg eller hängandes mot en vägg. Du kan också välja mellan många olika stilar som klassiska, industriell, minimalistisk, mönstrade, eleganta, romantiska, stjärnor med inbyggd LED-belysning, julbelysning med dekorativ metalltråd med små LED-lampor. Till den som söker en guldfärgad julstjärna i papper vill vi tipsa om serien Dot som är en elegant adventsstjärna i guldglänsande papper med ett vackert hålmönster. Mönstret ger julstjärnan ett unikt och vackert utseende och den passar perfekt i fönstret som en fin juldekoration. Söker du en batteridriven guldfärgad julstjärna som du kan ställa mot en vägg eller i en bokhylla tipsar vi om Glora från Watt & Veke. Julstjärnans design är stilren och den drivs av batterier. En vacker adventsstjärna guld är serien Flinga från Star Trading.

Letar du efter en guldfärgad julstjärna i metall tipsar vi om Classic som är en dekorativ stjärna med som hål som skapa ett underbart ljusgenomsläpp. Metallstjärnan är fin att hänga själv men är fantastisk tillsammans i grupp för en härlig effekt. Hos La Vanille hittar du guldfärgade julstjärnor från kända varumärken som Star Trading, PR Home och Watt & Veke. Våra julstjärnor kommer dels komplett med sladdställ dels utan sladdställ. Önskar du köpa till sladd har vi ett brett utbud av lamptillbehör. En dimmer är också ett praktiskt tillbehör att komplettera din julbelysning med så att du kan ställa in när den ska tändas respektive släckas. Köp också med en passande ljuskälla gärna i LED som drar lite energi och har lång livslängd.