Lavanille

Julstjärna röd

Julstjärnor i rött med fint mönster är lika vackra tända som släckta

Julstjärna röd

Lagom till första advent är det dags att plocka fram julpynt och julbelysning. En röd stjärna hänger vi gärna upp i våra fönster för att skapa julstämning i hemmet till första advent. Välj en röd julstjärna som kompletterar din övriga julinredning och som du kan ha i många år framöver.

Beställ julstjärnor i vacker design online

Våra julstjärnor finns i många olika material som papper, metall, trä och glas. De finns också i flera olika storlekar och färger. Söker du en röd julstjärna finns de i alltifrån mörkaste bordeuxröd till julrött. En underbar bordeuxröd stjärna är Point som är en nätt variant i mörkröd färgton med perforerade hål som sprider ett fint ljus och skapar en härlig julstämning. En julröd stjärna är Sensy som med sitt dekorativa mönster spridet ljuset på ett underbart sätt. Tänk också på att komplettera med en lämplig LED-lampa och kanske ett sladdställ i textil för en mer elegant touch till din röda julstjärna.

Du kan hänga julstjärnan själv eller tillsammans med flera för att skapa en spännande effekt. Till stora fönster passar det bäst med en stor stjärna gärna med en diameter på cirka 70 cm till 100 cm. Är fönstret litet kan du antingen välja en bordsstjärna eller en liten och nätt stjärna. Hos La Vanille hittar du klassiska och moderna julstjärnor från välkända varumärken som Watt & Veke och Star Trading. Ett nytt varumärke hos oss är Watt & Veke som vi har många fina julstjärnor från i vårt sortiment som exempelvis Ludwig som är elegant röd pappersstjärna med ett glittrigt mönster och fint hålmönster. En röd julstjärna är precis lika vacker tänd som släckt.

När du handlar hos oss har du alltid fri frakt över 500 kr och alltid 30 dagars ångerrätt. Söker du en produkt som inte hittar eller har några funderingar kring ditt köp är du välkommen att kontakta oss. Välkommen att hitta just dina favoriter.