Lavanille

Julstjärna sammet

Vackra julstjärnor i sammet som blir en fin detalj i fönstret

Julstjärna sammet

Med vackra adventsljusstjärnor i sammet skapar du en trevlig och stämningsfull julkänsla i hemmet. Hos La Vanille hittar du ett utbud av snygga julstjärnor i sammet i fina färgställningar och storlekar från välkända belysningsföretag som PR Home, Watt & Veke, House Doctor och Star Trading.

Skapa en ombonad känsla med julstjärnor i sammet

På senare tid har sammet blivit trendigt att använda till olika former av julbelysning. Julstjärnor i sammet är väldigt populärt i den skandinaviska inredningen och de finns i många olika modeller. En traditionell julstjärna i sammet är Velvet från Star Trading som har en vacker design med en dew drops slinga inuti som sprider ett varmvitt sken.

Julstjärnan i sammet som är en storsäljare varje jul finns i flera fina färger som röd, grön, svart, grå, vit, guld och röd. Den julstjärnan i sammet kan användas antingen hängandes eller stående mot en vägg. Våra adventsstjärnor finns i många oliks storlekar och smakar. Du hittar naturligtvis de klassiska färgerna rött, vitt, grönt, natur samt färgstarka nyanser som orange, lila, guld, silver och rosa. Du hittar också julstjärnor i många olika material som metall, papper och plåt . Vi hoppas att du kommer hitta något som faller dig i smaken och som du kan ha glädje av under många år framöver. I denna kategori hittar du julbelysning med hög kvalitet som sprider härlig julstämning och som är så fina att du kan de framme under resten om året. Kika igenom vårt gedigna utbud och hitta just dina favoritprodukter. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av snygga och fina julstjärnor i sammet som skapar en ombonad och stämningsfull jul.