Lavanille

​Kristallkrona glas

Förgyll hemmet med snygga kristallkronor

Kristallkrona glas

Kristallkronor är gamla och anrika detaljer som har förgyllt många interiörer och hem genom åren. Oftast hittar man ljuskronorna på hotell, restauranger, vardagsrum och herrgårdar men de passar precis lika bra i hemmets alla rum.

Prisvärda kristallkronor online hos La Vanille

Hos La Vanille hittar du ett brett utbud av vackra ljuskronor för alla smaker och inredningsstilar. Du kan välja mellan romantiska, lantliga, klassiska och moderna. Kristallkronorna finns i många olika storlekar, priser och utföranden. En kristallkrona i glas som garanterat lyfter blickarna är takkronan Divine från vårt danska varumärke Lene Bjerre. Kristallkronan har vackra prismor och den spridet ett magiskt ljus i rummet och är lika vacker tänd som släckt.

En kristallkrona i glas passar utmärkt i vardagsrummet, i köket, i hallen eller i badrummet. Ljuskronan tillför en härlig känsla av vardagslyx och elegans. Ljuskronan har en majestätisk design och väger hela 14 kilo. Söker du en nobel kristallkrona föreslår vi Royal som är en elegant ljuskrona med en diameter på hela 60 cm. Kristallkronan är gjord av metall med K9 kristaller, nio ljushållare och långa prismakedjor. Ljuskronan smälter lätt in i olika inredningar och blir ett vackert blickfång i rummet.

Om du vill förändra din ljuskrona eller variera dess utseende kan du lätt köpa till olika lamptillbehör till ljuskronan. Genom att byta ut manschetter till glas eller metall, kedjor och dekorativa ornament som exempelvis bladornament. Glöm ej att komplettera din kristallkrona i glas med snygga LED-ljuskällor som är särskilt anpassade till ljuskronor. Star Trading har serien Crystal som ger ett komprimerat och sprött ljus, vilket gör ljuskällan extra lämplig till kristallarmaturer. Ljuskällorna har en mycket bra dimringsförmåga och är kompatibla med många vanligt förekommande dimmers. De gör sig perfekt till allmänbelysning i rummet och finns i flera olika utföranden.

Hos La Vanille hittar du klassiska, romantiska och moderna kristallkronor i glas som lyfter vilket rum som helst. En kristallkrona är en lampa man har i många år framöver och den ger interiören ett mer exklusivt uttryck än vad en vanlig armatur gör. Alternativen är många hos La Vanille och vi hoppas att du hittar just din favorit.