Lavanille

Kristallkrona sekelskifte

Kristallkronor tillför lyx och elegans till din interiör

Kristallkrona sekelskifte

Det finns nog ingen annan taklampa som adderar en sådan lyx till ett rum som en vacker kristallkrona sekelskifte gör. Hos La Vanille hittar du ett noga utvalt sortiment av exklusiva kristallkronor i sekelskifte som bidrar till att ge ditt hem en känsla av lyx och elegans.

En kristallkrona tillför lyx och elegans till din interiör

Vi erbjuder kristallkronor i sekelskifte som passar till hemmets alla rum.  Du kan välja mellan många olika prislägen, storlekar och stilar. Letar du efter en kristallkrona i sekelskifte med en vacker antik silver-finish tipsar vi om serien Divine. Det är en majestätisk ljuskrona som är som ett konstverk i sig och som finns i flera olika storlekar. Ljuskronan är lika elegant tänd som släckt. En ljuskrona är en tidlös lampa som passar med många olika inredningsstilar. Ljuskronans prismor ger ett underbart sken i rummet som bidrar till en elegant touch till inredningen. De flesta ljuskronor monteras enkelt med en krokupphängning

Söker du en klassisk utformad kristallkrona i sekelskifte tipsar vi om lampan Chateau från Aneta Belysning som är en fantastiskt vacker ljuskrona med tätt hängande prismor. Den har 18 ljuskällor som sprider ljuset genom de underbara glasprismorna och bidrar till att samtliga kristaller gnistrar. Ett tips när du ska rengöra din kristallkrona i sekelskifte är att använda Orivas kristallspray som rengör glasprismorna skonsamt och enkelt. När du gör rent din ljuskrona med sprayet är det viktigt att du bryter strömmen och skyddar underliggande ytor med papper eller plast. Skaka flaskan väl och spraya hela kristallkronan i sekelskifte så att alla delar blir ordentligt översköljda och låt sedan vätskan rinna av och torka, viktigt att man inte handtorkar den. Efter cirka 30 minuter är kronan blixtrande klar och ren. Upprepa gärna behandlingen om kristallprismorna är hårt smutsade. Spray kan med fördel användas till även andra kristallföremål och speglar. Hos La Vanille hittar du kristallkronor i sekelskifte från de mest kända varumärkena som Aneta Belysning, Lene Bjerre och Oriva.

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille