Lavanille

Kristallkrona silver

Eleganta ljuskronor bidrar till att ge ditt hem en härlig atmosfär

Kristallkrona silver

Med små enkla medel kan man skapa en vacker och exklusiv atmosfär i bostaden. Enbart genom att uppdatera ditt hem med en lyxig lampa i form av en exklusiv kristallkrona har du satt den perfekta stilen. Hos oss hittar du ett brett sortiment av eleganta och silverfärgade kristallkronor från kända designföretag.

Stort urval av prisvärda kristallkronor online

Smakfulla ljuskronor bidrar till att ge ditt hem en härlig atmosfär med en historisk känsla. Kristallkronorna hade från början avsikt att levande ljus skulle kunna elektrifieras. Från början var den en ofantlig ljushållare, som gjorde det möjligt att få mera ljus, när varje enskild ljuskälla hade begränsad effekt. Kristallkronans slipade prismor av glas eller kristall hade även en praktisk nytta, att bryta och öka ljuset ytterligare. En silverfärgad kristallkrona är en verkligt magnifik och intressant syn med sitt skimrande och glittrande ljus som reflekteras i varje fasett.

En kristallkrona bidrar till att ge ditt hem en magnifik och romantisk touch och med sitt ljus sprider den lugn eller feststämning allt efter stundens behov. Ljuskronorna passar särskilt fint i ett rum med tillräckligt högt i tak. De finns i flera olika färger, storlekar, prisklasser och design. Till ett rum med lågt i tak finns det ett stort urval av vackra kristallplafonder.

Från Lene Bjerre hittar du många exklusiva silverfärgade kristallkronor som exempelvis Divine som är en tjusig och unik takkrona i antik silver-finish med vackra glasprismor. Kristallkronan är ett konstverk i sig och är lika vacker när den är tänd som släckt. Silverfärgade kristallkronor passar utmärkt i ett vardagsrum, i en hall eller i ett sovrum.

Välkommen in och låt dit inspireras av vårt stora urval av exklusiva ljuskronor. Hos La Vanille kan du handla tryggt och enkelt online med 30 dagars ångerrätt. Vi samarbetar med Postnord och erbjuder både hemleverans och leverans direkt till ditt lokala postombud. Vi hoppas du hittar en passande silverfärgad kristallkrona som faller dig i smaken.