Lavanille

Kristallkrona vit

En kristallkrona lyfter ett rum och skapar en lyxig känsla i rummet

Kristallkrona vit

En kristallkrona lyfter ett rum och skapar en mysig och lyxig känsla i rummet. De finns i en mängd olika varianter och kvalitéer alltifrån exklusiv äkta kristall till akrylprismor. Hos La Vanille hittar du eleganta vita ljuskronor från kända varumärken som Aneta Belysning, Lene Bjerre och Oriva.

Stort utbud av klassiska och moderna kristallkronor

Kristallkronan är en klassisk lampa som har förgyllt många hem som gör sig mycket bra i ett rum med högt i tak. De finns i en mängd olika varianter alltifrån traditionella, moderna, gammeldags och stilrena. De finns i flera fina kulörer och passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet, hallen eller i badrummet förutsatt att den är IP klassad.

Kristallkronorna Vendela och Madeleine från Aneta Belysning är exempel på populära ljuskronor i kristall som du hittar hos oss och som gör sig lika bra i en klassisk som modern interiör. Hos oss hittar du vita kristallkronor med en till många ljuskällor. Ljuskällor som passar särskilt bra till en krostallkrona är serien Crystal från Star Trading. Ljuskällorna ger ett koncentrerat och krispigt ljusflöde, vilket gör de extra lämplig för kristallarmaturer. Samtliga lampor i serien har en väldigt god dimringsförmåga och är kompatibla med många vanligt förekommande dimmers. Ljuskällorna passar utmärkt till allmänbelysning.

När du rengör din vita kristallkrona ska du i första hand dammtorka den ofta. Men rör inte prismorna eftersom de lätt kan bli skadade och naggade i kanten. För att undvika detta rekommenderar vi att du använder ett kristallspray som lätt tar bort kristallkronans smuts och damm. Hos oss handlar du alltid smidigt och tryggt. Vi erbjuder Klarna Checkout som är en komplett och bra kassalösning med marknadens populäraste betalsätt. Du kan välja att handla med faktura, delbetalning, klarna konto, kortbetalning med Visa, Mastercard och Amex och direktbetalning via SEB banken, Swedbank, Nordea eller Handelsbanken. Vi bjuder på frakten när du beställer över 500 kronor, alltid 30 dagars ångerrätt och inga fakturaavgifter när du väljer Klarna faktura. Vi hoppas att du hittar en vit kristallkrona du tycker om!