Lavanille

Lampfötter mässing

Förnya ditt hem med lampfötter i snygg skandinavisk design

Lampfötter mässing

Hos La Vanille har du många olika alternativ när du är på letar efter snygga lampfötter. Hos oss hittar du hundratals av högkvalitativa och dekorativa lampfötter från kända varumärken som PR Home, Oriva, Globen Lighting och Lene Bjerre. Genom att kombinera lampfoten i mässing med en snygg lampskärm kan du skapa din egen personliga lampa. Det är också lätt att förändra lampans utseende genom att byta skärm då och då. En dekorativ lampfot i mässing som gör sig fint i många interiörer är den svarvade lampfoten i mässing Deborah med många fina detaljer. Den och många fler hittar du i denna spännande belysningskategori. 

Inred och förnya ditt med lampfötter i snygg skandinavisk design

En lampfot mässingska vara funktionell samtidigt som den är en intressant och vacker inredningsdetalj. Den passar i hemmets alla rum och gör det där lilla extra med rummet. Hos hittar du många fina lampfötter i olika material som mässing, trä, metall, keramik, glas och aluminium. Du kan välja mellan många olika stilar alltifrån stilrena, klassiska, moderna, metall, industriella och minimalistiska. En vacker handgjord lampfot i mässing är Humphrey som är berikad med ett vackert mönster i hamrad metall.

Ett ytterligare tips är lampfoten i mässing från Star Trading. Lampan har en blank yta som är jättefin med en stor dekorativ ljuskälla. Den är superfin att placera på en byrå, i en bokhylla eller på en fönsterbräda. Komplettera med en energisnål LED-ljuskälla som drar lite ström och som håller i många år framöver. I vår kategori ljuskällor hittar du hundratals av snygga varianter i olika storlekar, färger, funktion och priser. När du handlar en lampfot i mässing har du alltid fri frakt över 500 kronor och 30 dagars ångerrätt. Vi erbjuder också alltid lågt pris och snabba leveranser antingen direkt till ett postombud eller direkt hem till din dörr med Postnords tjänst, hemleverans. Varmt välkommen att botanisera bland våra snygga lampfötter från välkända belysningsföretag.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille