Lavanille

Lampfötter silver

Lys upp fönstret med en snygg lampfot

Lampfötter silver

Lampfötter passar på många olika ställen i hemmet. De är jättefina på en fönsterbräda eller placerade tillsammans i par på ett vackert sidobord i vardagsrummet. Hos oss kan du utforska ett brett och noga utvalt sortiment av lampfötter med hög kvalitet och snygg form. En lampfot är en lättplacerad lampa som finns i en mängd olika utföranden alltifrån klassiska, moderna, trendiga till minimalistiska.

Stort urval av lampfötter som passar till alla inredningar

Våra lampfötter i silver finns i många olika varianter alltifrån blankt silver, matt silver till en finis med en tuffare yta i rustik silver. Lampfoten i silver är snygg med en modern lampskärm eller med endast en dekorativ ljuskälla. Du kan själv designa din egen lampa efter eget tycke och smak och hos La Vanille hittar du lampfötter som passar till alla typer av inredningsstilar. Oavsett om du letar efter en stor, liten, cylinderformad, kvadratisk, svarvad form, rund eller en med rak design är vi övertygade om att du kommer hitta en online hos oss. Söker du en arbetad och trendig lampfot i silver tipsar vi om att kika igenom Watt & Vekes stora utbud. Vill du ha en hög stilren lampfot i silver med rena linjer hittar du ett flertal hos vårt varumärke PR Home. Ett ytterligare tips är att kika igenom vårt stora urval av lampor från vårt danska varumärke Lene Bjerre. En storsäljande lampfot i silver är Carmina lampfot som är en elegant och hög lampfot i silver som passar till de flesta lampskärmar.

Komplettera också med lämpliga ljuskällor för att skapa den perfekta belysningen i rummet. Om du vill ha ett varmvitt ljus rekommenderar vi dig att välja en ljuskälla med en färgtemperatur på cirka 3000 kelvin. Detta passar särskilt fint till punktbelysning och stämningsbelysning i rummet. På La Vanille hittar du ett stort sortiment av högkvalitativ belysning och lampfötter i silver från välkända varumärken som Globen Lighting, Aneta Belysning, Oriva, Lene Bjerre, House Doctor och många fler.

 Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille