Lavanille

Lampskärm glas

Lampskärmar i glas som ger ett fint ljusgenomsläpp

Lampskärm glas

Du kan lätt ge liv åt din gamla lampfot genom att byta lampskärm. Att byta skärm är både ett billigt och enkelt sätt att uppdatera inredningen i sitt hem. Till vår och sommar är det snyggt med en ljus färg medan till höst och vinter passar det bättre med en mörk skärm i ett tjockare tyg som exempelvis sammet.

Stort utbud av högkvalitativa lampskärmar i glas online

En skärm i glas reflekterar glasets färg på ett härligt sätt vilket bidrar till att ge ett mer djup åt färgen. Hos La Vanille hittar du mängder av lampskärmar i glas från välkända designföretag som House Doctor, PR Home, Karlskrona Lampfabrik och många fler. En moderna och trendig takskärm i glas är serien Goal som är gjort av återvunnet handblåst glas. Lampskärmens glas kommer att tillföra mycket värme och atmosfär till interiören. Eftersom lampskärmen är handgjord är varje produkt unik och små ojämnheter kan förekomma.

Klassiska lampskärmar i glas hittar du hos vårt svenska varumärke Karlskrona Lampfabrik. Lampskärmarna i glas är blåsta på en glasfabrik och är tillverkade i två olika glasskikt. Lampskärmens inre består av en vit massa av glas medan det yttre består av rent klart glas. En bordsskärm med en vitfärgad insida gör att skärmens ljus reflekteras neråt på samma gång som utsidan ges ett härligt och behagligt ljus. Hos La Vanille kan du handla de populära lampskärmarna från Karlskrona Lampfabrik. Söker du en modern lampskärm i glas finns modellen Hope från Watt & Veke som är en liten skärm i munblåst glas. Den ger ett underbart ljus och är riktigt snygg med en stor och dekorativ glödlampa. För en fulländad look matcha med Spider grip takupphänge från samma varumärke. Hos oss finner du ett ofantligt brett utbud av lampskärmar i glas online som passar för många olika stilar. Välkommen att inspireras av våra lampskärmar glas av hög kvalitet med skandinavisk design.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille