Lavanille

​Lampskärm granit

Förnya inredningen genom att byta lampskärm efter säsong

Lampskärm granit

En lampfot med en vacker lampskärm i granit bidrar till att skapa en underbar känsla och mysig stämning i rummet. Genom en så enkel sak som att byta ut dina lampskärmar i granit efter säsong och årstid kan du lätt få till en helt ny look i rummet. Hos La Vanille har vi som målsättning att erbjuda ett så stort och varierat utbud av lampskärmar med hög kvalitet och vacker design. Hos oss hittar du kända varumärken som PR Home, Watt & Veke och Oriva och många fler.

Ett brett utbud av lampskärmar i olika stilar och form

Till en golvfot är det jättesnyggt med en stor cylinderformad skärm i ett snyggt material som exempelvis sammet. Vill du ha en lampa som sticker ut tipsar vi om serien Mia och Sofia som är fina lampskärmar i granit. Lampskärmarna i granit har en rustik finish och snygg patina som är fina till en lampfot med mjuk form för att skapa en spännande kontrast.

Kom även ihåg att komplettera med fina ljuskällor med rätt egenskaper till dina lampor. Om du exempelvis vill ha ett varmt sken från dina ljuskällor tipsar vi om den prisvärda serien Elect LED med synliga filamenttrådar från PR Home. Ljuskällorna finns med klart glas eller med gul färgton och påminner mycket om en traditionell glödlampa. En annan jättefin ljuskälla som lämpar sig särskilt bra till lampskärmar i granit är serien Perfect LED i opalglas. Detta är en glödlampa som har en utmärkt avpassning mellan ett varmvitt och kallt ljus och som bidrar till att ljuset får en betydande spridning vilket i sin tur gör att lampskärmens skuggor minskar.

Våga att testa med olika material och färger när du ljussätter hemma och blanda gärna olika storlekar och former. På ett vackert sidobord i en hall är det fint med en lampskärm i granit som släpper igenom ljuset svagt. Det viktigaste är att utgå från vilket rum och plats du avser att ha lampan. Välkommen att kika igenom vårt stora sortiment och låt dig inspireras av våra snygga lampskärmar.