Lavanille

Lampskärm gul

En färggrann gul lampskärm ger värme och sätter en härlig känsla till rummet

Lampskärm gul

En färggrann gul lampskärm ger värme och sätter en härlig känsla till rummet. Du kan lätt skapa en egen personlig stil och trevlig belysning genom att matcha och kombinera lampskärmar i diverse olika storlekar och kulörer. Hos oss finner du ett brett och noga utvalt sortiment av skärmar från intressanta och välkända varumärken som PR Home, Lene Bjerre, Aneta Belysning, Oriva och Watt & Veke med flera.

Uppdatera ditt hem med snygga lampskärmar

Eftersom vårt sortiment av gula lampskärmar är stort och varierat kan du med lätthet hitta just dina favoriter. Det är roligt att förändra din heminredning och miljö efter årstid och humör och det kostar inte särskilt mycket att endast byta en lampskärm till sin gamla lampa för att förnya lampans stil. Eller varför inte köpa en helt ny lampskärm och matcha den med en ny lampfot ur vårt utbud. Våra gula lampskärmar finns i en rad olika material som sammet, polyester, linne, siden, bomull och manchestertyg med flera. De finns även med olika skärmfästen som toppringsfäste, klofäste och E27 ringfäste. Lampskärmens design går att få dels med veckat tyg, dels med slätt tyg. Du hittar ett varierat urval av väldesignade takskärmar, golvskärmar, skärmar till takplafonden och utomhusskärmar.

Våra skärmar finns i flera gula färgnyanser alltifrån neongult, orange, senapsgult, korall och aprikos. En av våra favoriter är skärmserien Sofia som är gjord i ett underbart citrongult tyg av bomullssammet. En lampskärm gul blir garanterat en iögonfallande detalj som är vacker att titta på. Hos La Vanille hittar du massvis av väldesignade kvalitetsskärmar från ledande belysningsföretag. Du beställer de lätt online och vi levererar de snabbt och smidigt antingen med hemleverans eller direkt till ditt postombud. Vill du hellre se om produkterna först innan du beställer är du välkommen att besöka vår butik i Billdal. Hos oss kan du botanisera bland hundratals gula lampskärmar från handplockade tillverkare och vår ambition är att ha ett stort och varierat utbud av belysning för hemmets alla rum. Vi hoppas att du hittar fina lampskärmar gul i vårt stora sortiment!

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille