Lavanille

Lampskärm metall

Skapa en industriell stil i hemmet med lampskärmar i metall

Lampskärm metall

Genom att byta lampskärm till din lampa kan du testa olika stilar, materialval och design för att ge nytt liv till din interiör. Hos La Vanille hittar du hundratals med skärmar i olika material, färgställningar och mönster från kända belysningsföretag som Watt & Veke, PR Home, Globen Lighting, Oriva och Aneta Belysning.

Handla trendiga och moderna lampskärmar i metall online

En lampskärm i metall ger ett tufft och trendigt intryck och passar perfekt när du vill ha en industriell stil i rummet. De finns i flera olika varianter alltifrån skärmar med laserskurna hål som skapar en fin ljusspridning i rummet till skärmar gjorda av metalltrådar som ger en häftig ljuseffekt. Från PR Home hittar du flera olika lampskärmar i metall i snygga moderiktiga kulörer som råsilver, antikmässing, guld och industrigrå som ger skärmen ett tufft men samtidigt elegant utseende. Våra lampskärmar metall finns i många olika utföranden som runda, ovala, rektangulära, kvadratiska, stora och små. Hos oss hittar du skärmar med klofäste, E27 ringfäste och toppringsfäste.

Komplettera gärna med en lämplig ljuskälla till din lampskärm metall. Hos oss hittar du serien Opaque filament som är rundstrålande filamentlampor som ger ett jämnt, mjukt och varmvitt ljus och passar perfekt till skärmar. Ljuskällorna har dessutom en hög färgåtergivning med ett Ra på 90. Hos La Vanille är alternativen många. Oavsett vad du letar efter tror vi att du kommer hitta den perfekta lampskärmen i metall för just dig. Hos oss hittar du trendiga och moderna golvskärmar, takskärmar och skärmar till lampfötter. När du handlar hos oss bjuder vi på frakten över 500 kronor och du har alltid 30 dagars ångerrätt. Du handlar smidigt och enkelt online genom att använda vår praktiska filtreringsfunktion där du kan selektera efter varumärke, färg, pris och lampsockel. 

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille