Lavanille

Lampskärm mönstrad

Uppdatera din lampa med en ny snygg lampskärm

Lampskärm mönstrad

Om du vill förända din lampa med en ny look kan du lätt göra det genom att uppdatera till en ny vacker mönstrad lampskärm. Hos La Vanille hittar du lampskärmar i många olika stilar, material, färgnyanser, mönster och priser. Vi har ett brett urval av trendiga och mönstrade skärmar från kända varumärken som PR Home, Oriva, Lene Bjerre och Watt & Veke med flera. Hos oss hittar du en mängd olika varianter av skärmar som takskärmar, golvskärmar, sammetskärmar, linneskärmar och bomullsskärmar.

Om du vill ge ditt rum en lyxig och exklusiv känsla kan du välja mönstrade lampskärmar i vackra tyger. En vacker mönstrad lampskärm i art déco stil är serien Feather från Watt & Veke. Lampskärmen har en härligt glänsande insida i silver med ett snyggt svart band överst och nedtill, som blir en extra dekorativ detalj. Skärmserien Sofia från PR Home i tyget Särö är en vacker bomullsskärm i härliga blå färgnyanser. PR Home har designat bomullsskärmarna utifrån ett mönster som skapades av Joy Zandén. Lampskärmarnas inspiration är hämtad från somrarna på Särö med västkustens klippor, hav och växter.

Handla moderna och klassiska lampskärmar online

En mönstrad skärm kan finnas med flera olika fästen. Till mindre skärmar är det oftast ett klofäste eller ett clipp som du sätter direkt på ljuskällan. Till de större lampskärmarna används ett E27 ringfäste som fästes på en gängad E27 lampsockel och sedan skruvas fast med en skärmring. Det finns också toppringsfästen som vanligtvis används till golvlampor och hängandes lampor. Ett sådant fäste sätter man fast med en skärmring upptill på en E27 sockel eller en E14 sockel.   Du kan lätt kombinera våra mönstrade lampskärmar med en mängd olika lampfötter. Du kan välja mellan många fina material som keramik, metall, trä, porslin och glas. Mixa och matcha och hitta den stil som passar dig bäst! Hos oss hittar du också fina skärmar med fina mönster som alltifrån leopard, zebra, växtmönster, blommönster, fågelmotiv, paisleymönster, prickigt och med rutor.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille