Lavanille

Lampskärm naturmaterial

Lampskärmar i fina naturmaterial som ger ett stämningsfullt ljus

Lampskärm naturmaterial

En lampskärm naturmaterial släpper igenom ljuset på ett härligt sätt och har en fin textur. Hos La Vanille hittar du ett stort och varierat utbud av lampskärmar i naturmaterial från kända belysningsföretag som PR Home, Watt & Veke, Oriva, Globen Lighting och Lene Bjerre. Våra lampskärmar i naturmaterial finns i många olika storlekar, färger, utföranden och priser. Du kan välja mellan ovalformade, rektangulära, runda, cylinderformade och kvadratiska skärmar med olika fästen som klofäste, E27 ringfäste eller toppringsfäste. De flesta små skärmar har klofäste medan de större lampskärmarna i naturmaterial har E27 ringfäste. 

Brett utbud av lampskärmar i fina naturmaterial som ger ett stämningsfullt ljus

Hos oss hittar du vackra lampskärmar i naturmaterial som bomull, lin och polyester. Vackra bomullsskärmar i snygga mönster och färgställningar hittar du hos PR Home. Sofia är en populär skärm som finns i många olika storlekar och som är gjord av tryckt bomullstyg och som ger ett härligt ljusgenomsläpp. Färgtonerna på skärmarna går i varma och naturliga toner till ljusa pastellfärger. Från samma varumärke hittar du också de populära modellerna Mia, Rakel, Empire och Quenn som är tillverkade i bomullstyget Franza som är av en slätare kvalitet och som släpper igenom ljuset fint. Finns i flera olika skärmmodeller. I de rynkade modellerna blir det en romantisk känsla medan de laminerade ger en stilren och fräsch look. 

Söker du vackra kvalitetsskärmar i linne tipsar vi om vår bas-serie som består av de klassiska och storsäljande skärmarna Sofia, Mia, Royal och Cia. Du kan välja mellan sju olika färger, alla med en fin struktur i linne. Snygga prisvärda bomullsskärmar hittar du hos vårt svenska varumärke Oriva. Klassiskt formade lampskärmar i naturmaterial är serien Esbjörn från watt & Veke som är gjorda i melerat linnetyg med snygg dekorsöm och rustik design. Gör sig fint till svarvade lampfötter i trä. Förutom att du kan botanisera bland fina skärmar kan du även köpa vackra ljuskällor, belysning och heminredning i alla dess former. Vi på La Vanille är din inredningsbutik på nätet som alltid är öppen när du söker inspiration.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille