Lavanille

Lampskärm plåt

Lampskärm i plåt med industriell stil

Lampskärm plåt

En lampskärm kan nyttjas på olika sätt beroende på vilken design den har. Hos oss hittar du dels golvskärmar, takskärmar och skärmar till lampfötter. Du kan variera din interiör på många olika sätt. Med en tunn och skir lampskärm skapar du en härligt ljus medan en skärm i ett tjockare material som sammet och plåt inte släpper igenom ljuset lika mycket. Däremot ger en lampskärm i plåt en tuff känsla och passar utmärkt om du gillar den industriella stilen.

Inspireras av lampskärmar med hög kvalitet och spännande design

Hos La Vanille kan du botanisera bland lampskärmar i plåt med spännande design och utförande. Du hittar mjuka material som sammet, skärmar i bomull och tuffa skärmar med industriell touch. Färgtonerna på lampskärmarna går i alltifrån naturliga toner till färgstarka toner. Skärmen Mia är en trendig lampskärm plåt som adderar en spännande look till din interiör. Den finns flera olika storlekar och snygga färger som guld, rustik silver, rustik mässing och industrigrå.  

Att byta ut sina lampskärmar skapar stämning och är ett lätt knep för att snabbt förändra ett rum. Med punktvis belysning skapar du stämning och en härlig atmosfär. En lampskärm i plåt ska vara funktionell samtidigt som den är en intressant och vacker inredningsdetalj som gör det där lilla extra med rummet. Lampskärmar i plåt skapar en härlig ljussättning i rummet och ljuset sprids lite olika beroende på vilken variant av skärm du väljer. En skärm med en mörk färg där tenderar ljusspridningen att leta sig uppåt medan en ljus skärm har en benägenhet att sprida sig ut i rummet. För att skapa ett vackert helhetsintryck i rummet är det också snyggt att matcha skärmarna med textil i samma färgställningar. Kuddar och gardiner är lätta att byta ut och på så vis skapar du näst intill en helt ny interiör. Hos oss hittar du kvalitetsskärmar i vacker design till bra priser. Vi hoppas att du kommer några lampskärmar som faller dig i smaken.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille