Lavanille

Lampskärm rotting

Lampskärmar i rotting som passar lika bra inomhus som utomhus

Lampskärm rotting

En lampskärm rotting ger ett ombonat och hemtrevlig känsla. Hos La Vanille hittar du ett stort sortiment av lampskärmar i flätat naturmaterial från kända varumärken som PR Home, Watt & Veke och House Doctor.

Skapa stämningsfull belysning med en lampskärm i rotting

Många av lampskärmarna i rotting passar precis lika inomhus som utomhus i exempelvis ett växthus i ett uterum eller under tak på en altan. Om du skall använda skärmen utomhus behöver du komplettera den med en utomhuskabel som är avsedd för utomhusbruk. Glöm inte att rotting är ett naturmaterial och att väder och vind kan komma att påverka utseendet och att det får en patina om takskärmen hänger ute. Materialet är vanligt vid tillverkning av möblemang, armaturer och korgar. 

I vårt stora sortiment av lampskärmar i rotting hittar du flera populära skärmar. Serien Maja från PR Home är en snygg takskärm i rotting som finns i färgerna vitt, natur, svart och grönt. Lampskärmen är tillverkas av vacker tvinnad färgad rotting och behöver endast kompletteras med ett takupphänge. Eftersom ljuskällan syns genom rottingen är det fint att matcha med en dekorativ ljuskälla. Planerar du att använda lampskärmen i rotting glöm inte att köpa till kabel, grenuttag, kabelvinda, förgrening och ett grenuttag. Från Star Trading hittar du skärmarna Knute i konstrotting som finns i flera fina färger och storlekar. De passar för såväl inomhus som utomhusbruk och du enkelt matcha med olika utomhusupphänge och glödlampor för att skapa en egen personlig lampa.

Lampskärmar i rotting gör sig fantastiskt bra utomhus och förgyller din utomhusmiljö perfekt. Söker du en riktig färgklick skall du kika lite extra på takskärmen Hue som finns i färgerna rött, gult och rosa. Letar du efter en snygg golvskärm i rotting tipsar vi om serien Hanoi som är gjord av konstrotting i naturtoner och som klarar väder och vind bra. Hue takskärm är en riktig färgklick, skärmen passar bra med både takupphänge och på slinga. Skärmen finns i två storlekar. 

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille