Lavanille

Lampskärm sammet grå

En lampskärm i grå sammet tillför både en lyxig och ombonad känsla i rummet

Lampskärm sammet grå

Ge din gamla armatur nytt liv och lyft din interiör med en ny snygg skärm. Hos oss hittar du ett stort urval av lampskärmar i många olika design och stilar. Du kan välja mellan många olika material som sammet, bomull, linne, polyester, siden och organza.

Handla prisvärda lampskärmar till hemmets alla rum

En lampskärm i grå sammet tillför både en lyxig och ombonad känsla till inredningen. Då grått är en sober och flott kulör kan du enkelt matcha den grå lampskärmen med ditt möblemang och inredning hemma. Några populära skärmar är Sanna från Watt & Veke och Cia från PR Home. Sanna är en handgjord lampskärm i grå sammet som har en vacker insida av plisserad siden. Lampskärmens struktur ger ett mysigt och hemtrevligt ljus och kommer att pryda alla miljöer var än du väljer att placera den.

När du väljer skärm tänk också på att den ska passar till lampfotens form. En rund lampfot gör sig bäst till en rund skärm och likaså är det snyggast att en oval lampfot har en oval grå skärm. Komplettera gärna din gråa lampskärm i sammet med en passande ljuskälla. Serien Frosted filament är frostade filamentlampor som ser exakt likadana ut som gamla tiders ljuskällor med sitt frostade glas. De är utmärkta under en grå lampskärm i sammet och ger en fin rundstrålande belysning. Ljusskenet är mjukt varmvitt och de finns i alla de vanliga formerna.

Hos La Vanille hittar du moderna och vackra lampskärmar grå online från populära varumärken som PR Home, Watt & Veke, Oriva, Lene Bjerre och House Doctor. Hos oss handlar du smidigt, tryggt och snabbt och vi erbjuder flera olika betalningslösningar i vår Klarna checkout kassa. Byt ut dina lampskärmar och mixa och matcha med olika tyger och färger alltefter säsong och årstid. Välkommen att handla din grå lampskärm i sammet online hos lavanille.com!