Lavanille

​Lampskärm trä

Lampskärmar i trä bidrar till en ombonad känsla i rummet

Lampskärm trä

Passa på att förnya ditt hem med snygga och praktiska lampor för att skapa en hemtrevlig och mysig stämning i rummet. Förutom allmänbelysning behövs också punktbelysning i form av bordslampor som du kan placera på en fönsterbräda eller ett bord. Du behöver inte köpa en helt ny lampa utan det räcker med att byta ut skärmen till en ny. Hos La Vanille hittar du ett gediget utbud av kvalitetsskärmar från välkända varumärken som PR Home, Oriva och Watt & Veke. 

Komplettera din lampfot med en trendig lampskärm

I ett fönster passar det bra med små lampor med små lampskärmar i trä som inte tar så mycket plats. Hos oss hittar du också skärmar som passar som takskärmar och golvskärmar. Serien Maja är en otroligt populär takskärm i handflätad rotting som du endast behöver köpa till takupphängen. Söker du en rund lampskärm trä som passar till många olika lampfötter föreslår vi modellen Cebu. Lampskärmen i trä har fina små mellanrum som gör att ljuset sirlar ut på ett vackert sätt. Letar du efter en stor lampskärm i trä som verkligen tar för sig tipsar vi om skärmen Wella som har en unik design med en dekorativ flätning som silar ljuset och ger ett underbart skuggspel.

Hos oss hittar du mängder av prisvärda lampskärmar i trä online. Det enklaste och billigaste sättet att skapa variation och förnyelse i sitt hem är med de små detaljerna. Med vackra lampskärmar i trä med naturliga skandinaviska toner skapar du en ombonad och trivsam interiör. Förutom att de är vackra att titta på så skapar de även en skön och behaglig belysning i rummet. Matcha dina skärmar i trä med LED-ljuskällor som drar lite energi och har lång livslängd. Att byta skärm är enkelt och du kan välja mellan olika lampfästen som exempelvis klofäste, E27 ringfäste och toppringsfäste. Är du osäker på vilket lampfäste du ska välja är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille