Lavanille

Plafond mässing

En plafond passar utmärkt i ett rum med lågt i tak

Plafond mässing

Plafonder är lampor som passar perfekt i ett rum med låg takhöjd. Utbudet av takplafonder är enormt stort och de finns i många olika utföranden och modeller. Takplafonder monteras för det mesta dikt an mot taket. Vilken takplafond du ska välja beror dels på hur stort rummet är dels vilken design du vill ha. Det är också viktigt att tänka på hur mycket ljus du behöver i rummet. Skall den fungera som stämningsbelysning eller allmänbelysning?

Handla plafonder smidigt och enkelt online

Vill du att plafonden ska ge ett bra allmänljus i rummet rekommenderar vi att du väljer en modell med flera ljuskällor. En sådan modell är Grace som är en snygg plafond i mässing med 6 armar som är riktade neråt. Plafondens böljande armar ger ett fantastiskt vackert och sobert intryck utan att hänga för lågt. Lampans mässingsfinish tillför också en härlig värme till interiören och den är lätta att montera på takkrok. Söker du en plafond i mässing med en klassisk design föreslår vi Napoli från Aneta som även kan användas i badrum, då den har IP klass 44. Letar du efter en trendig plafond i mässing hittar du många från Globen Lighting och Belid.

Är rummet stort passar det bäst med en stor och vågrät takplafond som tar för sig. Men även till mindre och normalstora rum är det snyggast att satsa på en större lampa så att det inte ser för litet och tråkigt ut. Hos La Vanille hittar du ett brett och noga utvalt sortiment av belysning. Hos oss kan du botanisera bland intressanta och moderna lampor. Vill du vara säker på att lampan passar kan du välja en takplafond från Aneta Belysning har många fina armaturer att välja mellan. Hos oss är alternativen många och en snygg takarmatur i mässing passar i de flesta hem. I denna kategori kan du välja mellan olika material, priser och design. Välkommen att hitt en fin takplafond mässing i vårt breda utbud av inomhusbelysning.