Lavanille

Plafond opalglas

Plafonder som ger ett bra allmänljus i rummet

Plafond opalglas

Takplafonder finns tillgängliga med en eller flera ljuskällor. Plafonder finns i en mängd olika modeller, stilar och design. Belysningen ger ett bra allmänljus i ett rum och fungerar lika bra som en traditionell taklampa. Du kan med fördel placera en plafond i opalglas i vardagsrummet, köket, sovrummet, hallen eller i badrummet.

Handla prisvärda plafonder från La Vanille

En plafond i opalglas är enkel att montera och placeras dikt an mot taket. Önskar du en monteringsanvisning till plafonden ordnar vi självklart det. Våra plafonder i opalglas finns först och främst med glaskupor som är försedda med ett genomskinligt vitt opalglas som sprider ljuset på ett jämnt och effektivt sätt. Exempel på välkända takplafonder som du hittar hos oss på La Vanille är den populära lampan Ritz från Globen Lighting, Balder från Oriva, Opus från Belid och takplafonden Palmblad från Aneta Belysning.

I vårt sortiment hittar du plafonder i opalglas i en mängd olika stilar. Du kan välja mellan stilar som klassiska, traditionella, gammeldags, romantiska, minimalistiska, trendiga och industriella. Välj en plafond som smälter in med din övriga heminredning och som ger ett bra och härligt ljus i rummet. Köp gärna till LED-ljuskällor som håller under en mycket lång tid och som dessutom drar lite energi. Du kan välja mellan lampor som ger ett varmvitt eller kallt ljus. Vill du att ljuskällan ska lysa upp rummet och skapa en behaglig rumsmiljö rekommenderar vi att du väljer en LED-ljuskälla med en färgtemperatur mellan 2700–3000 kelvin.

När du handlar belysning hos La Vanille har du många valmöjligheter. I vårt stora sortiment hittar du tusentals av lampor från välkända varumärken. Du kan beställa din plafond opalglasenkelt och smidigt online så skickas den till dig inom ett par dagar.