Lavanille

Plafond trä

Plafonder i trä som ger ett härligt ljus i rummet

Plafond trä

Plafonder passar förträfflig bra i ett rum med låg takhöjd eftersom de placeras tätt mot taket och inte tar någon särskilt stor plats i rummet. I vårt utbud hittar du takplafonder i olika material som glas, metall, trä och textil. Du kan också välja mellan olika färgställningar, design, storlekar och prislägen.

Köp funktionella och kvalitativa plafonder online

En plafond i trä ger ett bra allmänljus i rummet och bör väljas med noggrannhet. Plafonder i trä är betydelsefulla element som kan förhöja rummets känsla och stämning till en helt ny nivå. Trendig kontrast eller stilfull klassiker – välj det som du tycker bäst om och som passar hemmets stil och möblemang. Matcha därefter med golvlampor och bordsarmaturer för att skapa den inredning du önskar.

I denna kategori hittar du många fina plafonder i trä. Hos oss kan du beställa PR Homes populära Rutland plafond. Plafonden är försedd med tre ljuskällor och sprider ett utmärkt ljus i rummet. Den är gjord av metall i en härlig guldig och varm finish. Plafondens industriella design gör att den passar perfekt i det moderna och trendiga hemmet. Passa också på att välja en lämplig LED-ljuskälla din plafond. Kika gärna igenom vår kategori ljuskällor och välj en lampa med rätt färgtemperatur och ljusflöde. Du kan enkelt använda vår praktiska filtreringsfunktion och välja mellan dekorativa ljuskällor, funktionella ljuskällor och spotlights. Självklart kan du också filtrera och söka på färgtemperatur och ljusflöde för att hitta en perfekt plafond trä.

Hos La Vanille hittar du belysning till hemmets alla rum. Genom att inreda ditt hem med vackra och högkvalitativa takplafonder tillför du både karaktär och personlighet till ditt hem. Kanske önskar du en viss lampa med en viss design och material? Oberoende vad du tycker om är vi ganska övertygade om att du kommer hitta en lampa som passar utmärkt till just ditt hem. Hämta inspiration från populära och ledande varumärken som PR Home, Oriva, House Doctor, Lene Bjerre och Belid.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille