Lavanille

​Skrivbordslampa grön

Vackra och funktionella skrivbordslampor

Skrivbordslampa grön

Skrivbordslampor kan minsann vara både vackra och funktionella – med dagens stora utbud behöver du inte välja det ena över det andra. Hos La Vanille hittar du läslampor i olika stilar, material, färgställningar, prislägen och utföranden. Vi har läslampor med lamparmar som är justerbara och vinklingsbara. De flesta lampmodeller har också en inbyggd dimmerfunktion så att du enkelt kan reglera ljusstyrkan efter önskemål.

Hos La Vanille hittar du skrivbordslampor med fin design och funktion

En grön skrivbordslampas användningsområden är många. En väldesignad läslampa som är liten och nätt kan med fördel användas även som läslampa i sovrummet eller som ett dekorativt inslag på ett sidobord i hallen. När det gäller utbudet av läslampor är sortimentet stort och varierat. I vårt utbud finner du klassiska varumärken som Belid, Herstal, Aneta Belysning, Oriva och PR Home. Söker du trendiga och moderna kvalitetslampor har märken som House Doctor, Nordal och Madame Stoltz att välja mellan.

En grön skrivbordslampa med lekfull och modern twist är den vinklingsbara lampan Charlie. Den gröna skrivbordslampan ger ett harmoniskt och modernt uttryck.  Skärmen går att justera och insidan är vit för att ge bra läsljus. En perfekt läslampa i ett sovrum eller på kontoret.

Från det svenska belysningsföretaget Karlskrona Lampfabrik hittar du vackra mässingslampor med klassisk design. Företaget har gamla anor från slutet av 1800-talet och ett stort kunnande inom hantverk och är välkända för sina kvalitativa läslampor. En av deras storsäljare är den gröna skrivbordslampan Fogelklou. Det är en funktionell läslampa som du kan både höja och sänka i mässing och vacker grön glasskärm.

Hos oss handlar du din skrivbordslampa snabbt och enkelt. Vi samarbetar med Klarna och Postnord. Klarna Checkout är en smidig betallösning som gör det väldigt enkelt för dig att handla. Du kan välja mellan följande betalsätt Klarna faktura, delbetalning, Klarna konto, kortbetalning med Visa, Mastercard och American Express och direktbetalning via SEB, Handelsbanken, Swedbank och Nordea. Vi bjussar på frakten när du beställer över 500 kronor och du har alltid öppet köp i 30 dagar. Vi hoppas att du hittar en skrivbordslampa grön hos La Vanille!