Lavanille

Skrivbordslampa guld

Med en funktionell skrivbordslampa skapar du den perfekta arbetsbelysningen

Skrivbordslampa guld

Söker du efter funktionell och snygg skrivbordslampa till hemmakontoret eller kontoret? Då är vi ganska säkra på att du kommer hitta vad du söker hos oss. En funktionell och väldesignad läslampa är a och o på skrivbordet när man ska arbeta eller studera. Våra skrivbordslampor är försedda med vinklingsbara skärmar, justerbara i höjdled och många har integrerad LED-belysning.

Moderna skrivbordslampor med hög kvalitet från ledande varumärken

Vi tillhandahåller en härlig mix av snygga lampor till hemmets alla rum och behov. Vi har belysning till vardagsrummet, sovrummet, badrummet, köket, hallen och trädgården. Vi har många kända varumärken vi samarbetar med såsom Belid, Watt & Veke, Lene Bjerre, Nordal, Herstal Aneta Belsyning, Globen Lighting, PR Home, Oriva med flera.

Med rätt skrivbordslampa skapar du den perfekta arbetsbelysningen 

Skimrande metaller är stort inom inredningen och använda på alltifrån ljusstakar, ljuslyktor och möbler. En guldfärgad skrivbordslampa ger ett exklusivt och varmt intryck i rummet. Funktionella guldfärgade skrivbordslampor hittar du hos vårt svenska varumärke Belid. Catos lampkollektion tillverkas och designas i Varberg för hand. Företagets lampsortiment sträcker sig från alltifrån taklampor för inomhus- och utomhusbruk, vägglampor, golvlampor och bordslampor alla med vacker design och hög kvalitet i alla delar. 

Läslamporna har många smarta tekniska funktioner, vilket gör dem till perfekta läslampor. Lamporna är försedda med dimmerfunktion och flexibel arm. Förutom dem egenskaperna har designerlamporna ett patenterat ljussystem där lampan avger ett bländfritt och jämnt ljus. Skrivbordslampan har en nattinställning med reducerad ljusintensitet. Du kan handla din läslampa snabbt, enkelt och tryggt i vår Webshop. Vi har Klarna checkout i kassan, vilket gör att du har flera olika betallösningar att välja mellan. Vi samarbetar med Postnord och du får ditt paket inom ett par dagar. Vi hoppas att du hittar en fin skrivbordslampa guld i vårt stor sortiment av inomhusbelysning.