Lavanille

​Skrivbordslampa mässing

Snygga funktionella skrivbordslampor

Skrivbordslampa mässing

Bra arbetsbelysning är det viktigast man ska tänka på när man inreder sitt kontor, arbetsrum eller arbetsplatsen i bostaden. Att sitta och arbeta och studera med dålig belysning är arbetsamt och inget att rekommendera då det är skadligt för ögonen. Skrivbordet i rummet bör stå nära ett fönster för att på så sätt få in så mycket ljus som möjligt. Förutom dagsljus och en bra allmänbelysning i rummet behövs även en bra skrivbordslampa i mässing som ger ett bra och behagligt arbetsljus.

I vårt utbud tillhandahåller vi många väldesignade mässingsfärgade skrivbordslampor med smarta och praktiska funktioner.  En skrivbordslampas viktigaste egenskaper är att den är vinklingsbar och går att dimra. Detta för att du lätt ska kunna justera och reglera ljuset efter eget önskemål. Vi har mässingsfärgade skrivbordslampor, läslampor och arbetslampor från intressanta märken som Aneta Belysning, Globen Lighting, Oriva, PR Home, Belid och Herstal. Kom ihåg att komplettera dina lampor med lämpliga LED-ljuskällor för ett fulländat resultat. En LED-ljuskälla har många fördelar såsom livslängd, låg energiförbrukning, tänds omedelbart och tål kyla. Ljuskällan bör ha en färgåtergivning på cirka 3000-4000 kelvin och ett ljusflöde på 806–1520 lumen för att du ska få bästa möjliga arbetsljus vid ett skrivbord.

Stort utbud av snygga skrivbordslampor till låga priser

Ändamålsenliga arbetslampor med snygg skandinavisk design hittar du hos vårt märke Belid. Särskilt omtyckt är lampserien Cato som är formgiven med en vacker slimmad och avskalad design. Samtliga av lamporna har en funktionell och praktisk dimmerfunktion på lampfoten. Söker du en skrivbordslampa mässing med en tuff industriell design föreslår vi lampkollektionen Game från House Doctor. Game är en uppsättning av väldesignade läslampor i järn med vacker mässingsfinish. Läslamporna ger ett bra ljus och kan med fördel användas som arbetslysning på kontoret eller hemma. Välj bland funktionella och väldesignade skrivbordslampor, arbetslampor och läslampor i många olika stilar, material, färger, utföranden och prisnivåer. Vi har alltifrån moderna, tidlösa, minimalistiska kvalitetslampor som passar utmärkt såväl till hemmet som till kontoret.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille