Lavanille

Skrivbordslampa svart

Ändamålsenlig belysning är ett måste för att skapa en bra arbetsmiljö

Skrivbordslampa svart

Ändamålsenlig belysning är ett måste för att skapa en bra arbetsmiljö. Vi tillhandahåller ett stort och varierat utbud av snygga läslampor i olika stilar, material, kulörer, utföranden och priser. Du kan botanisera bland kända märken som House Doctor, Lene Bjerre, Belid, Aneta Belysning, Oriva, Herstal och många fler.

Vi har ett stort utbud av skrivbordslampor och läslampor i olika stilar och prislägen

En skrivbordslampa har flera viktiga funktioner. En av dem är att man kan lätt ska kunna rikta ljuset åt önskat läge. Hos oss hittar du en mängd olika varianter som passar som läslampa i arbetsrummet, på kontoret eller som läslampa i sovrummet. Svarta skrivbordslampor passar i de flesta inredningar och är särskilt fina i en skandinavisk inredning.  En skandinavisk inredningsstil går ofta i vitt och har en mörk accentfärg som bryter av. En storsäljare är skrivbordslampan Spoon från Watt & Veke som är en vacker arbetslampa i mattsvart metall med snygga mässingsdetaljer. Spoon är försedd med en dimmerfunktion och skrivbordslampans eleganta retrokänsla skapar en spännande atmosfär i rummet. Kollektionen Spoon ingår i ett intressant designsamarbete med formgivaren Hanna Wessman. Förutom bordslampa finns även taklampa och golvlampa. Från Oriva hittar du läslampan Monaco som är perfekt för hemmakontoret. Skrivbordslampan ger ett bra ljus och lamphuvudet kan lätt justeras. ’

Glöm inte att komplettera med snygga LED-lampor. En LED-lampa drar lite energi, har en lång livslängd och tänds direkt när du tänder den. Förr mätte man ljusstyrka i watt men nu mäts det i lumen. Lumen är måttet som beskriver hur mycket ljusflöde en ljuskälla ger. Genom att ange ljusflödet i lumen kan man direkt jämföra lampornas ljusstyrka. Ett ljusflöde mellan 800-1500 brukar man säga ger ett bra arbetsljus på ett skrivbord.

Hos La Vanille hittar du en mängd olika varianter av skrivbordslampor med LED-belysning som ger rätt belysning på kontoret eller hemmakontoret. Vi har även ett brett utbud av väldesignade läslampor som passar till tonårsrummet. Är du osäker på vilken läslampa du ska välja kontakta gärna vår kundservice så vägleder de dig rätt så att du hittar rätt arbetslampa och rätt skrivbordslampa svart.