Lavanille

Tavelbelysning antik

Lys upp dina tavlor med fin tavellampor

Tavelbelysning antik

En tavelbelysning i rummet lyfter dina konstverk till en helt ny nivå. Samtidigt som tavlan lyset upp får du också ett mysigt och stämningsfullt ljus i rummet. Du hittar många olika varianter av tavelbelysning i stilen antik hos La Vanille från kända belysningsföretag som exempelvis Aneta Belysning.

Lys upp dina tavlor med vacker tavelbelysning

Tavelbelysning finns i många olika färger, storlekar och priser. Vi har också många olika stilar av tavelbelysning i vårt sortiment och en som är särskilt populär är tavelbelysning i antik. Tavelbelysningen i antik är oftast försedd med sladd med strömbrytare på sladden. Du kan välja mellan färger som krom, mässing, silver, guld och brons. Förutom att lysa upp dina tavlor kan du också placera den längs med en vägg i hallen för att lysa upp ett mörkt hörn, lysa upp ett skåp eller på ett hyllplan i en bokhylla.

Serien Picasso från Aneta Belysning har många fina lampor att välja mellan. Picasso är en vacker tavelbelysning i antik som är tillverkad av metall med vacker finish. Tavelbelysningen i antik ger ett mysigt sken och levereras komplett med två rörlampor. Vissa av våra modeller står lite ut från väggen medan andra har en skena som man sätter kant i kant med själva konstverket.

Hos La Vanille har vi ett stort fokus på just belysning och tavelbelysning i stilen antik. Denna kategori utökas fortlöpande med nya spännande varumärken och produkter. Söker du en lampa som du inte hittar hos oss vänligen kontakta vår kundservice så ska vi försöka hjälpa till. Förutom belysning hittar du även många fina inredningsdetaljer som ljusstakar, lyktor, ljus och möbler i vår näthandel som passar det moderna skandinaviska hemmet. Hos oss kan du hämta inspiration från kända varumärken som House Doctor, Lene Bjerre, Nordal och Sagaform.  Du handlar bekvämt online och vi levererar ditt paket snabbt antingen direkt till ett postombud. Välkommen att handla din tavelbelysning antik hos La Vanille!