Lavanille

Vägglampa glas

Söker du vägglampor utöver det vanliga, hittar du allt från trendig till klassisk design hos oss

Vägglampa glas

La Vanille erbjuder väggbelysning i många olika heminredningsstilar. Söker du en väggarmatur utöver det vanliga, hittar du allt från trendig till klassisk design. Oavsett om du är letar efter en exklusiv produkt i kristall, en modern produkt i metall med svart finish, en elegant produkt i glas, eller varför inte en industriell vägglampa med tuff och rå design, finns många valmöjligheter hos La Vanille.

Beställ väldesignade vägglampor online hos La Vanille

Hos oss kan du utforska väggbelysning med många olika funktioner och design. Du kan välja mellan justerbara vägglampor i glas som du enkelt kan rikta åt önskar håll för bästa ljusupplevelse. Du hittar också ett stort utbud av snygga väggspotlights, klämlampor, läslampor med böjbara och rörliga armar och tavelbelysning. Tavelbelysning monteras på tavlans överkant så att hela tavlan belyses. Genom att använda olika spotlights och riktade donlägets kan man lysa upp olika dekorationer och föremål på ett vackert sätt. På de flesta produkt- och miljöbilder får du en bra uppfattning om hur vägglampan i glas ser ut. Skulle du behöva ha mer detaljerad produktbeskrivning med mer ingående mått och monteringsanvisningar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Exklusiva vägglampor i glas finner du hos det danska belysningsföretaget Ebb & Flow. I deras serie Rowan kan du välja mellan en rad färggranna väggarmaturer som sprider ett stämningsfullt ljus och blir fina detaljer på väggen. En väl vald vägglampa i glas ger rummet karaktär och ger en bra punktbelysning.

Lampkollektionen Astoria från det innovativa märket Globen Lighting är en snygg lampa som man monterar på väggen med praktiska hyllor där man kan lägga småsaker. En idealisk armatur för montering på väggen, som passar perfekt i sovrummet eller varför inte i vardagsrummet.  Vägglampan i glas finns i flera snygga färgnyanser. I vårt lampsortiment finner du ett stort utbud av snygga LED-lampor. Kika igenom vårt sortiment och välj en ljuskälla med rätt sockel till din lampa och välj gärna en dimmer-kompatibel lampa om du vill kunna ljusreglera den. Färgtemperatur (Kelvin) väljer du efter smak och användningsområde. Välj lägre Kelvin för ett varmt, mysigt sken eller högre för ett klart, piggare sken.

Vi har belysning och väggarmaturer i spännande former, design och i olika prisnivåer. Vi samarbetar med många olika inredningsföretag och designers som House Doctor, Nordal, Globen Lighting, Oriva, Aneta Belysning, Belid, Herstal, Ebba & Flow, PR Home och Oriva. Varmt välkommen att beställa en vägglampa glas hos La Vanille online.