Lavanille

Vägglampa guld

Skapa ett mysigt hem med snygga vägglampor

Vägglampa guld

När man väljer belysning till sitt hem vill man ha lampor som är både funktionella, stämningsfulla och dekorativa att titta på.  Ett rum behöver ha mellan 6–10 belysningskällor som ska täcka alla ens behov. Rätt ljus är betydelsefullt för vår trivsel och av den anledningen är det viktigt att välja rätt lampor till sitt hem.

Skapa ett trivsamt hem med snygga designervägglampor

Vår belysning kommer från välkända varumärken som Belid, Herstal, House Doctor, Ebb & Flow, PR Home, Globen Lighting, Nordal och Watt & Veke. Hos La Vanille kan du välja mellan trendiga och moderna väggarmaturer i metall, väggbelysning med industriell design eller en klassisk guldfärgad vägglampa som ger personlighet till rummet. Du hittar även lampor med runda och kantiga former och färger.

Vi har guldfärgade vägglampor för såväl sovrummet, köket, vardagsrummet och hallen. Kika gärna på serien Game från vårt danska varumärke House Doctor, som är en lampkollektion med en tydlig industriell form och som passar som sänglampa i sovrummet eller som läslampa ovanför soffan i vardagsrummet.

Söker du en liten och vacker guldfärgad väggbelysning som ger ett stämningsfullt ljus samtidigt som den är en vacker väggdekoration föreslår vi lampan Ginkgo som är formgiven av Patrick Hall för det populära varumärket Globen Lighting. Armaturen har en vacker art deco inspirerad form som ger ett mysigt och indirekt ljus i rummet. Vill du kunna variera och ändra utseende på din lampa tipsar vi om den populära lampserien Classic. Den guldfärgade vägglampan kan enkelt matchas med bara en stor och dekorativ ljuskälla eller med en elegant lampskärm.

Komplettera gärna dina armaturer med snygga ljuskällor. Vi har ljuskällor med olika egenskaper, former och ljusstyrkor. Vill du kunna reglera ljusstyrkan föreslår vi att du använder en praktisk dimmer.

Vi erbjuder fri frakt över 500 kronor och snabba leveranser. Hos La Vanille hittar du ett stort och varierat utbud av designervägglampor med olika stil och karaktär. Vi hoppas att du hittar en vägglampa guld i vårt stora utbud av väggbelysning. Varmt välkommen att inspireras!