Lavanille

​Vägglampa mässing

Vackra vägglampor skapar du en fin ljusbild på väggen

Vägglampa mässing

Genom att inreda med vackra lampor skapar man en bra och härlig upplevelse av rummet. Ett normalstort rum behöver flera olika belysningspunkter. Utöver allmänbelysning och punktbelysning behövs väggbelysning som skapar en diskret och stämningsfull ljusbild på väggen. En vägglampa i mässing har många användningsområden.

Med vackra vägglampor skapar du en fin ljusbild på väggen

Hos La Vanille hittar du många olika lampor. Sortimentet sträcker sig från allt inom hembelysning som taklampor, golvlampor, tavelbelysning, bordslampor, plafonder och spotlights. Sortimentet inkluderar självklart ett stort urval av vacker och dekorativ julbelysning och lampor för utomhusbruk. Oavsett vilken känsla och stil du är ute efter är vi säkra på att du kommer hitta en vägglampa som tilltalar dig. Du kan välja mellan väggarmaturer med tidlös och modern design, minimalistisk utformning, retro och industriella inslag.

En vägglampa i mässing skapar en varm och exklusiv touch till inredningen. Mässing är en trevlig metall som kan användas till många saker. Mässing består av både koppar och zink och har många fina och unika egenskaper. En av våra mest populära vägglampor i mässing är serien Game. Game är en serie med lampor som har en tydlig, avskalad, industriell stil som skapar karaktär i rummet.

Vill du skapa ett vackert ljusspel på väggen ska du välja vägglampan med rund design från Nordal. Lampans glaskupa tillsammans med mässingen skapar en exklusiv touch samtidigt som den blir en fin detalj i rummet. Söker du en justerbar väggarmatur som går att rikta åt önskat håll har vårt danska varumärke flera snygga väggarmaturer.

Beställ din vägglampa i mässing smidigt, tryggt och smidigt online. Kika även igenom våra lamptillbehör om det är något som du behöver komplettera med som exempelvis LED-ljuskällor eller dimmer. Vi erbjuder fraktfritt över 500 kronor och öppet köp i 30 dagar. Lagervaror levereras inom 1-3 dagar och beställningsvaror vanligtvis inom 7-10 dagar. Vi samarbetar med Klarna dagar och i kassan kan du välja lämpligt betalsätt. Välkommen att hitta en vägglampa mässing hos La Vanille!