Lavanille

​Vägglampa metall

Skapa härliga ljuspunkter i rummet med vackra vägglampor

Vägglampa metall

Det är betydelsefullt att ta till vara på dagsljuset så mycket det går. När man ska inhandla och placera ut lampor i rummet är det viktigt att också tänka på att det ska vara både funktionellt och vackert. Det viktiga är att ha rätt ljusstyrka på rätt ställe i rummet. Allmänbelysningen är tänkt att ersätta dagsljuset när det mörknar. Förutom allmänbelysning behövs även punktbelysning och arbetsljus. Hos La Vanille hittar du belysning till hemmets alla rum och dina behov. När du handlar av oss erbjuder vi fri frakt över 500 kronor, öppet köp i 30 dagar och snabba leveranser. Vi har vägglampor i metall i olika karaktär från populära varumärken som Belid, Herstal, Globen Lighting, PR Home, Oriva och Watt & Veke med flera.

Skapa härliga ljuspunkter i rummet med vackra vägglampor

Beroende på vilken inredningsstil du söker är vi ganska säkra på att du kommer hitta din favoritlampa hos La Vanille. Letar du efter trendiga och industriella vägglampor i metall föreslår vi att du utforska våra varumärken House Doctor, Nordal och Lene Bjerre som är välkända för sina snygga designerlampor.

För den som hellre vill ha en mer klassisk touch i hemmet föreslår vi belysningsföretaget Belid med huvudkontor och tillverkning i Varberg. Deras lampor kännetecknas av en tidlös design med hög skandinavisk kvalitet. Storsäljare Regal är en våra absoluta favoriter som är en vägglampa i metall där vägglampans stil kan förändras beroende på vilken glödlampa du väljer. Väggarmaturen kan med fördel användas i badrum eftersom den har IP klass 21.

Söker du snygga riktbara vägglampor i metall har inredningsföretaget PR Home mycket att välja mellan. Serien Tilde är en snygg väggarmatur som är höj- och sänkbar så att du kan justera den efter dina behov. Den är i metall med snygg guldig färgnyans, som skapar en varm och exklusiv känsla i rummet.

Förutom belysning erbjuder La Vanille också ett stort utbud av snygga ljusstakar och ljuslyktor som sprider ett härligt sken. Perfekta att använda som komplement till övrig belysning i rummet. Varmt välkommen att handla din vägglampa metall från La Vanille online!