Lavanille

​Vägglampa svart

Vägglampor passar perfekt som punktbelysning i vardagsrummet

Vägglampa svart

Vi erbjuder ett stort sortiment av väldesignade väggarmaturer och tavelbelysning för inomhusbruk. Hos La Vanille hittar du väggbelysning i många olika stilar allt från trendigt, modernt till klassiska utföranden. Den svarta vägglampan har många fördelar eftersom den tar lite plats, går att justera, är vridbar och bidrar till en flexibel och passande ljussättning i rummet. Väggarmaturer passar perfekt som belysning ovanför soffan, sängen eller om du vill belysa en trappa, korridor eller mörk hall. En svart vägglampa passar också bra i ett litet rum eftersom den inte tar något större utrymme.

Hos oss hittar du ett stort sortiment av vägglampor med olika karaktär och stilar

I en läshörna passar den svarta vägglampan perfekt. För det ändamålet rekommenderar vi den snygga väggarmaturen i svart metall från Oriva som är försedd med ett praktiskt clipfäste som du lätt fäster i exempelvis en bokhylla. Armaturen bländar inte och ger ett bra och riktat ljus. Vi har väggbelysning till hemmets alla rum. Söker du en svart vägglampa till barnrummet föreslår vi Balloon som är en elegant lampa i svart träfanér med fina detaljer i matt ask, där snöret syns i form av den svarta kabeln med brytare. Den avger ett behagligt och mysigt ljus samtidigt som den är en vacker väggdekoration. För den som söker en lampa med industriell design rekommenderar vi våra varumärken House Doctor och PR Home som har många snygga produkter att välja mellan.

Hos oss är alternativen många och du hittar väggbelysning i olika material och med olika praktiska funktioner. När det gäller installation av vår väggbelysning kan du välja mellan fast installation och en lampa med tillhörande sladd med strömbrytare på sladden. Vid fast installation måste du anlita en elektriker som gör själva installationen av lampan.

Med rätt svart vägglampa kan du skapa en härlig atmosfär och stämning i rummet. Komplettera gärna väggarmaturen med en Led-ljuskälla som drar lite energi och har en lång livslängd. Vi har ett stort sortiment av vackra högkvalitativa svarta vägglampor för varje smak. Du är välkommen att botanisera bland välkända varumärken som Globen Lighting, Belid, Herstal, Oriva, Aneta Belysning, House Doctor och Nordal med flera. I vår webbutik handlar du tryggt, enkelt och smidigt. Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar och säkra betalningslösningar med Klarna checkout. 

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille