Lavanille

Vägglampa trä

Mjuka upp inredningen med vägglampor i trä

Vägglampa trä

Det är värt att lägga ner tid på att hitta snygg och funktionell till hemmet. Genom att ha rätt belysning lyfter man rummet till en helt ny nivå. Vackra lampor är inte enbart källor till nödvändigt ljus utan också snygga inredningsdetaljer. När mörkret kommer till hösten behöver vi lysa upp våra hem. Rätt belysning skapar bra förutsättningar för avkoppling och arbete. Dessutom kommer rummets inredning till sin fulla rätt med bra belysning. I ett vardagsrum räcker det inte med endast en stor taklampa. Utan du behöver också golvlampor och bordslampor. Ovanför en soffa i vardagsrummet är det både snyggt och praktiskt med en vägglampa trä som du kan justera åt önskat håll. Du kan sedan komplettera med vackra ljusstakar och små ljuslyktor som sprider ett härligt sken. Hos La Vanille hittar du inomhusbelysning till hemmets alla rum. Här kan du botanisera bland väggarmaturer i många olika stilar och utföranden. Du kan välja mellan väggbelysning med fast installation, väggarmaturer med sladdar, väggspotlights, väggspotlights med clip och tavelbelysning.

Hos oss hittar du vägglampor i olika material, färgställningar och priser

Populära vägglampor trä är serien Ashby som är en serie lampor men industriella stil där trä och metall blandas. Vägglampan i trä finns i flera snygga färgnyanser och passar i de flesta rum. Söker du en dekorativ lampa till barnens rum föreslår vi Balloon. En söt väggarmatur i träfaner som med en sladd med brytare. Ballon har en integrerad LED-belysning som är placerad runt bakkanten på lampan. Söker du en lekfull väggarmatur i ljust trä rekommenderar vi Cuckoo. Lampan har en rolig design i form av en fågelholk och kan användas antingen som väggbelysning eller bordslampa. Vägglampan i trä passar perfekt i ett barnrum och spridet ett mysigt ljus.

Ett urval av kända varumärken som du hittar i denna kategori är Globen Lighting, Belid, Oriva, PR Home, Aneta Belysning, Oriva, House Doctor med flera. Du kan beställa din vägglampa i trä online. Oavsett om du letar efter en modern eller klassisk lampa är vi säkra på att du kommer att hitta en lampa som faller dig i smaken.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille