Lavanille

Vägglampa vit

Lys upp läshörnan med snygga vägglampor

Vägglampa vit

Hos La Vanille hittar du vägglampor i en mängd olika stilar, material, färger, prislägen och storlekar. Vi har ett stort och noga utvalt sortiment av snygga designervägglampor som passar till vardagsrummet, sovrummet, hallen, köket och badrummet. En vit vägglampa kan användas som arbetsbelysning i ett kök, som läslampa i arbetsrummet, som nattlampa i sovrummet, som stämningsbelysning i hallen eller som praktisk belysning i läshörnan i vardagsrummet.

I denna kategori hittar du många och intressanta varumärken som Belid, Herstal, Aneta Belysning, Watt & Veke, PR Home och Globen Lighting. Hos oss är valmöjligheterna många och du kan välja mellan många snygga stilar som klassisk, industriell, retro eller minimalistisk.

Inred ditt hem med funktionella och väldesignade vägglampor

Söker du efter en vit vägglampa med karaktär tipsar vi om serien Box som är en armatur med karaktär som ger ett direkt ljus och som du även kan använda för att ladda din mobiltelefon. En perfekt väggbelysning för sovrummet. Olika rum kräver olika typer av ljuskällor. I vardagsrummet behöver du i första hand en bra allmänbelysning som går att dimra, riktad belysning i form av golvlampor och prydnadsbelysning i form av bordslampor. Vill du ha en diffus belysning som ger ett mysigt sken är vita vägglampor perfekta. Utöver att de är vackra och dekorativa och sprider ett karismatiskt ljussken i rummet får man samtidigt en vacker väggdekoration.

Det är också viktigt att du väljer rätt ljuskällor till dina väggarmaturer. Vill du ha ett dekorationsljus som ger ett härligt och varmt sken ska du välja en ljuskälla med ett ljusflöde runt 30–200 lumen och en färgtemperatur mellan 1800–2700 kelvin. Ska den vita vägglampan däremot ge ett bra arbetsljus bör du välja en ljuskälla med ett ljusflöde på cirka 860 lumen och en färgtemperatur på cirka 3000–4000 kelvin. I vårt utbud kan du även välja mellan många praktiska LED-lampor som är dimmerkompatibla med många vanliga dimmers. Glöm ej att på förhand kontrollera att lampan och dimmern passar ihop för bästa resultat. Vi erbjuder väggbelysning för alla smaker och stila och du är välkommen att botanisera och utforska vårt stora sortiment. Du handlar tryggt, smidigt och enkelt i vår webbutik som alltid är öppen när du söker inspiration. Välkommen att botanisera bland våra vita vägglampor i vårt stora utbud av väggbelysning.